JUNIORERNE I HERNING-IKAST LYSTFISKERFORENING.

43

Herning-Ikast lystfiskerforening er en forening for alle, hvor der igennem hele året bliver arrangeret fælles arrangementer for voksne og juniorer. I vinterhalvåret er klubhuset åbent hver mandag fra 19:00-22:00, hvor voksne og juniorer mødes til fluebinding og kollektiv hygge. En fantastisk mulighed for at stifte nye bekendtskaber, til at udveksle erfaringer og høre ”de gamle” fortælle historier.

Foreningen forsøger også at skabe et aktivt juniorliv, hvor der i vinterhalvåret er junioraftener cirka hver anden mandag. Hver junioraften bliver dedikeret til et særligt tema, hvor der kort blive gennemgået lidt teori, som derefter bliver ført ud i praktiks – Oftest i form af fluebinding.

Inden jul blev der bl.a. arbejdet med temaerne: Havørred og laks i åen på spin og flue samt geddefiskeri.

Mandag den 7. januar begynder vi på kystfiskeri, hvor vi starter med at gennemgå spinnefiskeri på kysten og dernæst fluefiskeriet. Junioraftenerne er fra 19-21:30, og alle er velkomne også selvom de ikke er medlem af foreningen. Du behøver ikke at kunne finde ud at bindefluer eller kaste, for der er to dygtige juniorleder, som står klar til at hjælpe dig, om du er rutineret eller helt ”grøn”.

I samarbejde med Handelsbanken har foreningen mulighed for at arrangere en masse gratis juniorturer for medlemmerne. Er du ikke medlem, er du velkommen til at tage med på en gratis prøvetur – Foreningen har grej du kan låne. Alt du skal gøre er at melde dig til turen (Se hjemmesiden: www.hi-lf.dk, hvor der også ligger program for junioraftenerne). Fisketurene blev i december planlagt sammen med juniorerne, og kommer bl.a. til at byde på laksefiskeri i Skjernå, havørredfiskeri i Karupå, geddefiskeri i Sundssø og kystfiskeri.

Mvh. Emil Pedersen og Mikkel Munk Juniorleder i Herning-Ikast Lystfiskerforening.

Herunder flere fine billeder fra Emil og Mikkel