JUNIORERNE I VIDÅ SPORTSFISKERFORENINGEN

83

JUNIORERNE I VIDÅ SPORTSFISKERFORENINGEN

Sportsfiskerforeningen Vidå

Juniorarrangementer 2019:

  1. Søndag d. 7. april 9.00 – 12.00: Lovtrup fiskesø

Vejbeskrivelse: I landsbyen Lovtrup øst for Tinglev følges vejen mod ”Fiskesø”, først 200 m asfaltvej, dernæst ca. 1,5 km grusvej. Søen ligger da på venstre hånd. ”Vidå” betaler for arrangementet, så juniorerne kan fiske gratis i 3 timer. Voksne betaler normal pris.  Der udsættes fisk på selve dagen, så der er gode chancer for fangst. Gode agn er regnorm, spinner, blink og power bait monteret på en lille trekrog str. 10 eller 12.

Der er præmier til alle juniorer, der fanger en fisk.

Tilmelding til Jens Chr. Lund, tlf. 29106055 (gerne SMS) eller jenschrlund@bbsyd.dk 

 

  1. Fredag d. 17. maj 9.00 – ca. 14.00 (St. Bededag).  Hornfisketur til Åbenrå fjord (Felsbæk).

Der udsendes særskilt invitation til dette arrangement.

Tilmelding til Jens Chr. Lund, tlf. 29106055 (gerne SMS) eller jenschrlund@bbsyd.dk

 

  1. Lørdag d. 25. maj 9.00 – 12.00: Bådfisketur fra Lægan, Tønder

Dette arrangement er tilrettelagt sammen med Bådklubben Vidå, som stiller både og bådførere til rådighed. Der fiskes i Magisterkogen, hvor der er mulighed for fangst af STORE fisk.

Tilmelding senest 21/5: Jens Chr. Lund, tlf. 29106055 (gerne SMS) eller jenschrlund@bbsyd.dk

 

  1. Søndag d. 8. september kl. 9.00- 13.00: Åben-å-dag ved Vidåen i Tønder

Vi fsker som sædvanlig i Vidåen ved Provst Petersensvej ved Fugleøen. Denne dag er tilrettelagt for hele familien, og man behøver ikke at være medlem i ”Vidå” for at deltage. Annonceres i Ugeavisen Tønder. Der er præmier til alle juniorer, der fanger en fisk.

Gratis fiskegrej!

Alle nye juniormedlemmer (op til 18 år), der melder sig ind i  Sportsfiskerforeningen Vidå, får ved tilmeldingen udleveret et sæt gratis fiskegrej (stang, hjul, snøre). Prisen for et årligt medlemskab er kr. 200,-. Indmeldelse kan ske på www.danskfiskekort.dk

Henvendelse om gratis fiskegrej: Jens Chr. Lund, 29106055 eller jenschrlund@bbsyd.dk

Hvis du kender en kammerat eller to, som er interesseret i lystfiskeri, så gør opmærksom på dette tilbud. Kig også på www.vidaa.dk hvor du kan finde nyttig INFO om sportsfiskerforeningen  Vidå.

Sportsfiskerforeningen Vidå har en meget velfungerende juniorafdeling, hvor medlemstallet i mange år har ligget stabilt på 30-50 medlemmer. Et årsmedlemskab koster blot 200,- kr, og dette beskedne kontingent giver ret til fiskeri i Vidåen med tilløb (ca. 90 km) samt ca. 40 km af Gelsåen. Desuden modtager man bladet Sportsfiskeren, og som en yderligere ”gulerod” udleverer VIDÅ-foreningen et komplet sæt fiskegrej af god kvalitet til hvert nyt juniormedlem.  Det sidste tilbud har gennem årene vist sig at være en god ide og har været medvirkende til at fastholde medlemstallet på et stabilt niveau. Indkøb af fiskegrej er som regel sket via Danmarks Sportsfiskerforbund, hvilket har betydet, at grejet har været en del billigere end butiksprisen.

De fire fiskearrangementer i sæsonen har altid været pænt besøgt, og forældre med biler har altid støttet godt op om de udenbys arrangementer.

For at skaffe nye medlemmer til juniorafdelingen trykkes hvert år et par hundrede flyers i farver, som deles ud til skolerne i Tønder by.

Yderligere INFO på www.vidaa.dk

 

JUNIORERNE I VIDÅ SPORTSFISKERFORENINGEN

 

JUNIORERNE I VIDÅ SPORTSFISKERFORENINGEN

Tidligere artikelHVID POLAR REJE – KYSTFLUE – AFISKERI.DK
Næste artikel5 HURTIGE TIL KLAUS FRIMOR