JUNIORNE FRA BREDE Å LYSTFISKERFORENINGEN VED MANDALSELVEN 2019

  303

  JUNIORNE FRA BREDE Å LYSTFISKERFORENINGEN VED MANDALSELVEN 2019

  Torben Hansen som er juniorleder for de dygtige junior lystfisker fra Brede å lystfiskerforening har sent nyt om deres tur til Mandalselven, som de var ved i sidste/denne uge. Den kan du glædes med herunder:

  Hermed et par ord om den seneste uges fiskeri vi har haft ved Mandal. Vi kom sidste torsdag og har haft sidste fiskedag igår.

  En uge ved Mandalselven er ved at være slut. En helt igennem skøn uge, som startede ekstremt varmt med 25+ grader de første 4 dage. På trods af det varme vejr kunne laksen lokkes til hug, 7 kontakter blev det til, 3 til 14 årige Mikkel med 3 laks på land, heriblandt en rigtig fin blankfisk på 4,24 kg, og 4 hug til Torben med 1 på land (det var en smule frustrerende at smide 3 laks i streg).

  5. dagen endte med byger og koldt vejr, 15 grader, og blev den første nuldag uden kontakter til laks.

  6. og sidste fiskedag blev dog noget ud over det sædvanlige. Mikkel lagde ud med at tage 2 smålaks i løbet af formiddagen, og over middag fik han et solidt hug, som viste sig at være en super flot laks på 4,9 kg.

  Torben måtte nøjes med en enkelt lille laks. Alt i alt en fantastisk uge ved Mandalselven.

  Skøn beretning og stor tak til Torben Hansen, og herunder kan du se deres fine fangst billeder( to af dem blev fanget på Rysesteinen i sone 4):

  JUNIORNE FRA BREDE Å LYSTFISKERFORENINGEN JUNIORNE FRA BREDE Å LYSTFISKERFORENINGEN JUNIORNE FRA BREDE Å LYSTFISKERFORENINGEN

  JUNIORNE FRA BREDE Å LYSTFISKERFORENINGEN VED MANDALSELVEN 2019

  Tidligere artikelMONTH FLY AUGUST – JONAS – AFISKERI.DK
  Næste artikelMidtvejsevalueringen ved Mandalselven 2019 – Afiskeri.dk