Kartoffelstrækket

1403

Et utroligt kendt stykke du ikke må snyde dig selv for er Kartoffelstraekket. Kør til Øyslebø og kør over broen, og lige efter ca. drejer du til venstre. Herefter ca 200 m henne af veje kommer der en p-plads, med udsigt udover kartoffelmarkerne og elven.

Men da det er et meget kendt stykke kan man godt beregne kø på dette stykke, men det har også sin charme og måske du er heldig og kan lure et par tricks fra en anden fisker.

Strøm renden er fra midten og over til modsatte side, og det er også her laksen opholder sig. Jeg har set et par gange for mange år siden, dette stykke koge af springende laks. Det var en kæmpe oplevelse, og man står bare og nyder det. Jeg tabte helt fokus på fiskeriet og nød bare det at se de flotte laks springe en efter en. Jeg anbefaler til dette stykke til normal og lav vandstand flyd eller flyd/int. Når elven går over 200 kubik ser dette stykke anderledes ud, og du kan med fordel finde synke linerne frem.

Dette stykker er også et godt stykke til orme og blink fiskeri, på lav vandstand anbefaler jeg 20-30 g lod, og f.eks som blink en møresilda i 21 g. På normal vandstand anbefaler jeg 30 -50 grams lodder og møresilda op til ca 30 g. Når stykket har høj vandstand skal du oftes på i 60-80 grams lodder som ormefisker. Blink (møresilda) skal du op i nogle ret store jern på 50 gram og derover

Herunder kan du se en videofilm om stykket, og under den ligger der billeder samt oversigtkort så du nemt kan finde det ved elven. God fornøjelse.

Tidligere artikelNautøyre
Næste artikelUsland