KJÆLLINGEHØL – ZONE 4 – GUDENÅEN – AFISKERI.DK

778

Kjællingehøl som ligger i zone 4 på Bjerringbro´s vand, er et utrolig smukt og idyllisk stykke af Gudenåen. Man starter på toppen af stykket opstrøms broen, og på vej nedover er der rigtig mange finde standpladser. Meget spændende stykke med fin fart i vandet som spinnefisker. Nedstrøms broen ligger der også nogle fine standpladser , så der er rigtig gode muligheder på dette stykke af Gudenåen.

GPS koordinat til P-Plads: 56.374074, 9.696216

Herunder ligger en fin lille video af stykket, så du jan få en ide om hvad det har at byde på, og under den ligger et par billeder af stykket.

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

Tidligere artikelSUPER FLOT FANGST FRA VIDÅ PÅ FC SPINNER – AFISKERI.DK
Næste artikelSKJERN RIVER IN DENMARK