Kristiansand Zoo er den største familie attraktion med en komplet oplevelse for hele familien, herunder indkvartering.

Den zoologiske have er åben hver dag i året, og er et sted for leg, latter og læring. Årligt er der 900.000 mennesker, der besøger zoo og vandland. Her er nogle højdepunkter fra den zoologiske have.

Dyrene i Hakkebakkeskogen
Tag med på en rejse gennem den velkendte historie om Klatremus og de ​​andre dyr i Hakkebakkeskogen by Thorbjørn Egner. Et tog tager dig gennem skoven og stopper flere steder, hvor du kan opleve de mest berømte scener fra bogen, der spiller. Mød Klatremus, ræv, Morten critter Bamsefar og de ​​andre.

Zoo
zoo har over 150 forskellige arter fra alle kontinenter. Omkring en million mennesker kommer til zoologisk have hvert år for at se dyrene og nyde alle de andre ting parken tilbyde.

Kardemomme By
I Kardemomme By kan møde tante Sophie, Politi Bastian og de ​​tre røvere, i fuldt dagslys. Det er også muligt at overnatte i en af de otte huse i Kardemomme by.

Kutoppen
On Kutoppen møder du Chickolina, Mosk, Gisle og alle de andre dyr fra tv-serien. Du får også at opleve ægte bondekultur med norske husdyr og traditionel mad fra lokale leverandører. Et stort antal spisesteder i hele zoo serverer god, sund og varieret mad.

Kaptajn Sabeltand verden
I Kaptajn Sabeltand verden er der pirater, der regerer, med stiger, flere gange om dagen i højsæsonen. Du kan tilmelde dig pirat cruise med Black Women, besøg Kaptajn Sabeltand skat og gå på en ghost gåtur i Witch Miriam hus.

Catch aften ydeevne Sabertooth og udøvelse af den magiske diamant.

Badelandet
Badelandet Zoo er en bade ø med sprøjt, sjov i spektakulære dias og puljer.

Nordic vildmark
I nordisk ørkenen går Wolverines, ulve, elge og losser “frit”, mens folk er “inden for hegnet”. Denne del af parken giver dyr store områder at udfolde sig på, og i fodrings tid, kommer gæsterne tæt på de vilde dyr.

Åben hele året
zoo er åben fra 10:00 hver dag i året. Parken lukker mellem 15 og 19, afhængigt af sæson og hverdage. I højsæsonen, den zoologiske have er åben 10-19.

Handicap tilgængelige
park har lån på kørestole hele året.

Billet
Bestil billetter zoo, vandland, forestillinger og shows eller bestille overnatning i Abra Havn og Kardemomme by på Dyreparkens sites.

Overnatning i Abra Havn
I pirat hotel Abra Havns 171 lejligheder eller sjørøverkåker som de kaldes. Du kan sove i Pelle og Pysas seng, leje dig ind i Kaptajn Sabeltand suite eller i en af de mange andre sørøverkåkene omkranser Dødningskallebukta. Her kan du leve som en rigtig pirat, men det er ikke noget latmannsliv. Klokken otte hver morgen, alle små pirater i Abra Havn bliver vækket af Kaptajn Sabeltands mænd

Tidligere artikelGRISEBASSEN
Næste artikelAdventure Norway