LAKSEPREMIEREN – AF KARSTEN BANGSGAARD

523

LAKSEPREMIEREN – AF KARSTEN BANGSGAARD

Dette er anden bog fra Karsten Bangsgaard om hans fiskeri ved den dejlige Storå.

Jeg har igennem de sidste 10 år anmeldt rigtig mange fiskebøger, og har i nogle af dem savnet at kunne mærke en passion og indlevelse fra forfatteren om det man skrev om. Der er skrevet rigtig mange fiskebøger, men ingen har efter min viden beskrevet det emne der hedder Laksepremieren så detaljeret som i denne bog. Derfor var det med stor glæde at Karsten skrev en bog om dette emne.

Passion og indlevelse fra forfatteren er helt klart hovedtemaet i denne bog, for det kan man virkelig mærke at Karsten giver denne bog.

Da jeg har læst denne bog en del gange for at kunne lave en anmeldelse af den, var det vær gang efter sidste side, en glæde og smil på læben over at have læst bogen.

Det som Karsten beskriver før den store dag ”Laksepremieren”, kan jeg virkelig godt sætte mig ind i, og var præcis den følelse jeg selv havde de første par gange jeg skulle til Laksepremierer, hvor man nu er meget mere afslappet med det og tager det stille og roligt.

En laksepremierer er noget helt specielt som laksefisker, og denne dag sker der så meget, at man nogle gange er så lykkelig fyldt med rigtig mange gode indtryk. Hvor det at skulle beskrive det kan være svært overfor nogle , som ikke har prøvet at opleve den stemning der hersker ved åen denne dag. For det er noget ekstra specielt idet, man møder venner man ikke har set i et halvt år, og alle er så positive og så selvfølgelig det er skulle fiske efter de helt store sølvblanke kæmper, gør at dagen for rigtig mange står rigtig højt på listen. Denne beskrivelse lykkes det helt klart forfatteren at få fortalt i bogen, og det gøres på den bedste måde.

Karsten formår virkelig at fange en fra første side og helt til slut i bogen, og det gør han ved at beskrive det ned i mindste detalje, og man føler nogle gange at man står ved hans side, og oplever det han beskriver.

For ikke at røbe for meget om bogen, vil jeg ikke gå ned i detaljer om indholdet. Men holde mig overordnet om bogen. Du vil som læser helt sikkert kunne nikke genkende til mange at de ting Karsten beskriver i bogen, og kan varmt anbefale dig at købe bogen. For det er en bog af meget høj kvalitet, som kan læses igen og igen.

Jeg giver denne bog 5 ud af 5 fisk.