LAV DINE EGNE FLUELINE LØKKER MED PER HANSEN.

682

LAV DINE EGNE FLUELINE LØKKER MED PER HANSEN.

Afiskeri.dk´s lokalreporter ved Varde å – Per Hansen har været så flink at lave en video, hvor han fortæller og viser dig hvordan du kan lave dine egne flueline løkker. Vi kender alle sammen det at i ny og næ, går en af ens flueline løkker i stykker. Mega øv når det måske var ens bedste line, eller man blot ønsker at forkort en gammel line. Så den kan få nyt liv og komme med ud af fiske.

Man kan gøre dette på forskellige måder, og denne måde Per viser er nem og enkel. For det kræver ikke som nogle gør en varmepistol og krympeflex, samt at man skal sætte sig ind i hvor meget ens flueline kan klar af varme.

God fornøjelse med videoen herunder.

LAV DINE EGENE FLUELINE LØKKER MED PER HANSEN.

LAV DINE EGNE FLUELINE LØKKER MED PER HANSEN.

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

Tidligere artikel2 STØRSTE LAKS I 2018 – Mandalselven
Næste artikelNaturgenopretning: “DØDE Å” skal vækkes til live igen – Afiskeri.dk