Lilleåen rykker for vildt. – skrevet af Michael Olsen

298

Lilleåen rykker for vildt. – skrevet af Michael Olsen

Igår var jeg igen ude med de to fantastiske fiskekammerater Anders og Rene ved Lilleåens smukke bredder.

Zpey spin var rigget til og med erfaringen fra sidst vi var afsted, var mine forventninger og glæde stor til endnu en smuk aften i den flotte natur der omkranser Lilleåen.

Vi startede sidst på eftermiddagen for lige at se om vi allerede inden skumringen kunne overliste en af åens fisk.

Der gik ikke lang tid før Rene meldte at der havde været bud efter hans krog, og jeg så også efter kort tid på en af de anviste hotspot en fisk drønne nedstrøms da min spinner var på vej mod den.

Derfor tegnede det sindsygt godt for aftnen og man var virkelig koncentreret om ikke at larme for meget under affiskningen.

Efter lidt at drikke var vi klar igen, og Anders meldte ind at han var på vej ud til os. Kort efter var der fight ved åen, idet at Rene havde fået en steelhead/rainbueørred på krogen. Efter en fin hurtig fight var den i nettet og på land, og hvad vi ikke vidste på dette tidspunkt så var det ikke den sidste lykønskninger der skulle gives denne aften.

Anders var nu med ved åen og efter få kast var det hans tur til at få en fight, og den (havørred) kæmpede godt for livet, men køligt holde Anders den i et jerngreb, og den måtte til sidst give op og lade sig lande i fangstnettet. Yes så var fisk nr.2 på land. Kort efter vælter en større fisk rundt få meter fra mig, og jeg prøver nogle gange at fisk henover dens skjule sted. Men den vil ikke danse med mig denne aften.

Det ville en anden af åens Havørreder længere nedstrøms hvor Rene gik, og set udfra at næsten var på samme plads han sidste gang tabte til en 5-6 kg fisk, var mig og Anders noget spændt da vi løb op til ham for at hjælpe med landingen. For var det nu lykkes ham at få endnu en tyksak på krogen.

Det kunne vi senere konstaterer at det havde han, da den lå i græsset og vi kunne ønske Rene kæmpe tillykke.

Mega fed aften ved Lilleåen som bare gyngede for vildt, og herunder kan du se de to storfanger med deres flotte fangster.

Lilleåen rykker for vildt.

Tidligere artikelSæsonens sidste dag ved Mandalselven 2019
Næste artikelTEAM AFISKERI.DK VED KONGEÅEN 2019