Mandalselven leverer helt fantastisk

  397

  Mandalselven leverer helt fantastisk

  Frisk laks fra idag på 1.3 kg fanget af Jan Ole Ødegård – Stort tillykke herfra

  Jeg synes det er helt fantastisk og opleve den glæde man får igennem sms´er, mails og messenger beskeder fra glade laksefisker der har fået laks på krogen ved den skønne Mandalselv.

  Uge 25 gav et noget mindre fangsttal end uge 24, men det skyldes altså at der heller ikke har været mange ved elven i hverdagene, og der først i weekenden kom mange til elven.

  Kristoffer Skjervold med super flot laks på 4.8 kg – Tillykke med den flotte laks .

  Laks er der nok af i sone 2 og 3, og det er virkelig nogle flotte fangster der er kommet på land. Nu hvor der er meget varmt i denne uge, vil det være fornuftigt at søge mod de stykker hvor der er riflet vand. Det kunne være ovenfor højspændingen, ovenfor fuglestveit broen og det hurtige vand ved Rævene. Et stykke som også fanger godt lige nu er lige nedenfor udtaget til laudal kræftværk.

  Men det er også stykker du kan opleve meget kø ved især i weekenden, Derfor vil Maddan og Glemenstraumen og være gode valg for dig der er ved elven.

  I sone 2 er der stykker som Hauge stykkerne, Fossefjellene og Bringsdal

  I sone 4 er stille og roligt kommet fangster på laksebørsen, ikke i samme mængde som i 2020 på samme tid. Årsagen må vi afvente til der tegner sig et billede, og bevidstligt dokumentation. Tælleren i sone 4 må kunne give svarene i forhold til tidligere år, og skulle man komme med en god ide om dette, vil det være at man online på internettet kunne se hvor mange laks der er gået igennem tælleren lige som det sker i Bjerkreim.

  En som lykkeligt kunne fange laks i sone 4 her i weekenden var Arno Tiemann, som jeg kender og har fisket med. Han og nogle andre var taget til konge pladsen som hedder Djupedalen, og på en hjemmelavet flue kunnen han lande en laks på 4.4 kg. Kæmpe tillykke til Arno herfra og tak for at jeg måtte bringe billedet

  Mandalselven leverer helt fantastisk

  På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å, Vidå og Brede å

  Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

  Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
  Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

  Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

  Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

  Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

   

  At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum Å, Vidå and Brede å

  From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

  Afiskeri.dk also has review of gear, books, DVD, Apparel and fly tying tool.

  If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

  But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers. Junior has its very own platform because we want to help more junior start fishing and join the associations.

  So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

  Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

  Mandalselven leverer helt fantastisk

  Tidligere artikelFlotte fangster fra Sneum å
  Næste artikelGOLDEN PHEEASANT SPEY – MONTH FLY JULY 2021