Mandalselven opdatering d.18.8.19 – Afiskeri.dk

  259

  Mandalselven opdatering d.18.8.19

  Sikke en uge det har været ved Mandalselven, hvor regnvejret i sidste weekend har været den største faktor at kæmpe med. Til tider har det jo nærmest været umuligt flere steder ved elven pga. vandstanden blev så høj.

  Et lys punkt har der skam også været i denne uge, for elven var som jeg havde regnet med 3 dage om at komme ned på en fornuftig vandføring så der torsdag kunne fiskes fornuftigt de fleste steder langs den dejlige Mandalselv.

  For elven nåede og komme ned på 52 kubik ved midnat mellem fredag og lørdag, så der kunne blive lukket op for friske smålaks op til sone 3 og 4. Men i løbet af natten kom det varslet regnvejr og det fortsat op ad formiddag, og igen om eftermiddag kom der mere.

  Men meget glædeligt er den store mængde vand løbet hurtigt igennem, for allerede kl.8 hertil morgen begyndte den at falde og det er det gjort indtil nu. Men det kan godt være den stiger lidt igen, da der er hård regn netop nu i hele nedbørsfeltet. Dog tror jeg ikke det bliver i samme kaliber som sidste weekend, men man kan ikke altid være helt sikker på det vejr. Pt går Bjelland med 65 kubik og det er helt perfekte forhold til sone 4.

  Jeg spår uge 34 bliver en rigtig god uge med fint fiskeri, og der vil komme en masse fine fangster på land til de mange der er ved elven i den kommende uge. Jeg glæder mig til at dække endnu en uge, men friske nyheder og fangster. 

  Men herunder er der nogle gode oplevelser jeg har fået lov at bringe fra laksefisker, der har været ved elven i denne uge. Stort tak til dem begge og tillykke med fangsterne.

  Her en fin beretning fra Tommy Lund:

  En skøn uge er nu slut, imorgen søndag går det hjem mod Danmark igen. Sikke en uge.

  Fra 298 kubik søndag til faldene til 55 lørdag morgen til stigende igen til 156 kubik meter her til aften

  Ialt : 1 bette fin laks til Kenned
  1 fin havørred til Mark
  Og 1 laks mistet til Michael
  Og jeg selv mistede 2 laks.
  Alt i alt en ok uge.. selvom de lokale siger det er den ringeste sæson i 30 år..!!
  Det har været meget svært at finde fisk der gad hugge, og jeg synes ikke jeg har set samme mængde af fisk der viste sig, som de forlangende turer herop.
  Men for dælen…. det er bare næsten pengene værd at bare gå og fiske i denne fantastiske elv.. jeg kommer helt sikkert igen

  Dagens opdatering sluttes af med en fangst fra idag, som Jan Toft har sendt mig. For hans Søn Thomas fik idag ved Finsådalen en laks på 8.2 kg.

  Mandalselven opdatering d.18.8.19

  På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

  Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

  Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
  Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

  Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

  Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

  Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

   

  At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum Å and Vidå.

  Seatrout fishing in the Danish rivers is also covered at Afiskeri.dk, where you can read exciting articles from Simested Å. From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

  Afiskeri.dk also has review of gear, books, DVD, Apparel and fly tying tool.

  If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

  But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers. Junior has its very own platform because we want to help more junior start fishing and join the associations.

  So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

  Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

  Tidligere artikelLaksekonferense 11. oktober 2019
  Næste artikelVIGTIG NYT FRA MANDALSELVEN