Mandalselven uge 25 – 2023

  340

  Mandalselven uge 25 – 2023

  Uge 25 synger på sidste vers, og det blev som jeg havde forventet en stille og rolig uge. Hvor der når alle fangster er registret kommer til at ligge noget bedre end i sidste uge, men stadigvæk et stykke fra de sidste to år.

  Men jeg er ganske sikker på at det nu vender, dels er vi kommet forbi sankt hans i fredags. Samt så venter der glædeligt regnvejr imorgen, hvor der hvis det går vildt for sig kan falde over 50 mm. Plus så kommer der også flere dage yderlig med regn i denne kommende uge, og det skulle gerne medvirke til at de laks der har manglet går op i elven.

  Derfor er det også med at udnytte situationen, for jer der bor heroppe eller er taget herop i uge 26. Tror virkelig man kan opleve en god uge hvis alle ting går op i en højere enhed.

  Statistisk er det også fra uge 26 fangsttallet stiger markant, så lad os håbe Mandalselven ikke svigter også i år. For der skulle gerne komme 200 laks og derover på Laksebørsen pr.uge de næste 4 uger.

  Hvor uge 27 og 29 de sidste to år har været de uger med flest fangster, så det bliver vildt spændende og se hvad der sker i år.

  Indtil nu er der fanget 358 laks med en samlet vægt på 1.7 ton, og det er noget under de sidste to år. Der er indtil lidt ligheder med hvordan 2018 og 2019 gik de første 4 uger, så skulle det vise sig og være også gældende for de næste 4 uger, så bliver det først fra uge 29 og fremad som bliver top ugerne.

  Top 5 over størst fanget laks ligger Frank Eikeland stadigvæk sikkert i spidsen med sin laks på 13.1 kg. Nr.2 fanget af en anonym fisker med laks på 11.7 kg fanget i Strømmen sone 2. Nr.3 er Espen Eriksen med sin laks på 10.1 kg fra sone 3. Nr.4 er også fra sone 3 hvor Kim Rune Mortensen fanget en laks på 10 kg. 5 pladsen er igen en anonym fisker som fanget en laks på 9.9 kg i Holmesland P – sone 2.

  Vandføringen har ligget utrolig stabil hele uge på lige omkring 24 kubik, så mange glæder sig til en Mandag med regnvejr, og noget mere omskifteligt vejr i den kommende uge.

  I selve sone 4 har der været lidt stille i denne uge , hvor derimod Sone 4´s delsoner har haft fint med fangster. Forventeligt er det nu som det plejer fra tidligere år Laksehylen der har haft flest fangster i denne uge.

  Her under kan du igen se et video klip fra nogle af de fine stykker i sone 4, som er gode til Spinnefiskeri. Samt en video jeg lavede for nogle år siden og grej til Mandalselven.

  KNÆK & BRÆK TIL ALLE DER SKAL FISKE VED MANDALSELVEN I UGE 26 FRA MICHAEL OLSEN – AFISKERI.DK

  Mandalselven uge 25 – 2023

  På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Gudenåen, Vidå, Kongeåen og Sneum å

  Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

  Er du til fluebinding ligger der også et hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

  Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker.

  Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

  Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

   

  At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, River Gudenåen, Vidå, Kongeåen and Sneum.

  From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

  If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

  But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers.

  So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

  Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

   

  Mandalselven uge 25 – 2023

  Tidligere artikelStorfanger Steinar slå til igen ved Mandalselven
  Næste artikelFantastiske forhold ved Mandalselven