Mere Fiskelykke ved Skjern å -Afiskeri.dk

194

Mere Fiskelykke ved Skjern å

Peder som vandt Afiskeri.dk´s fødselsdags konkurrence som var sponseret af FC Spinner, var ved Skjern å i denne uge, og herunder kan du læse hans beretning, se billede og video af fangster. Under disse ligger der en opdatering og flere fangst billeder fra weekenden.

Jeg var taget afsted igen efter at ha mistet årets første laks om fredagen. Fiskede samme stræk af igen uden det mindste liv. Tænkte jeg så lige ville prøve er par pladser i vorgod å som godt kunne holde på en laks. Fiskede ned over nogle af pladserne kom jeg til det sted som bare måtte holde på en laks. Har prøvet mange gange før uden gevinst. Men idag(torsdag) blev spinneren så taget midt i åen med et opstrømskast. Laksen kom op i overfladen og kunne med det samme se at der var noget størrelse på den. Der kom hurtig styr på laksen. Den gik meget tungt med 3-4 seje udløb. Jeg begyndte at få rystetur. Kunne se spinneren kun sad med en krog i overkæben. Så det var enten eller da den skulle i nettet. Så med tungen lige i munden og gelearm lykkedes det at få den i nettet. Spinneren satte sig fast i nettet men laksen kom heldigvis i. Puha den var stor. 103cm ca 10-11 ny pr og første over den magiske meter. Så er året reddet

Peder med Laks på 103 cm

Mere Fiskelykke ved Skjern å

Regnen fik sat lidt ekstra gang i fiskeriet her i bededagene, og det har givet nogle fine fangster. Torben Smedegaard fra ZPEY/FC SPINNER fik idag 2 laks , hvor den ene var på 5.2 kg og 82 cm fanget i Vorgod å opstrøms jernbanen. (billede herunder nr1). Kenneth Kjeldsen var samme sted og fik en laks på 95 cm og 8.5 kg. (billede nr.2 herunder).
Den utrolig dygtige fluebinder og fluefisker fra Sverige – Mikael Lindstrøm var ved Skjern å i lørdags og fik en c/r laks på 86 cm. (billede nr.3 herunder) . Der skal herfra lyde et kæmpe tillykke til jer alle , og dem vi ikke har bragt i denne opdatering.

En ny uge kalder og det bliver med et vejr skiftet som starter i løbet af Tirsdagen, hvor der er meldt 8.2mm regn. Onsdag kommer der så rigtig gang i den med 21.8 mm regn, og det håber vi meget på sker, så der kan komme vandstigning. Da ikke kun Skjern å med alle danske åer mangler vand, så lad os håbe prognoserne holder.

 

Tidligere artikelMJÅLAND CAMPING – SONE 3 – MANDALSELVEN
Næste artikelKYSTFISKERI VED MANDAL – SYDNORGE.