Midtvejsevalueringen ved Mandalselven 2019 – Afiskeri.dk

  252

  Midtvejsevalueringen ved Mandalselven 2019

  Så kom midtvejsevalueringen ved Mandalselven, og der har folk snakket en del om i lang tid, for man har jo vist at der i år har været svigt af laks i elven. Men reelt viste folk jo nok også, at sæsonen nok ikke blev udvidet. Selvom det havde været skønt vist der rent faktisk blev konstateret at bestanden var på samme højde som tidligere år, men at det blot var laksfiskernes indtryk der fejlede. Men hånden på hjertet det har vist blot været ønske tænkning.

  Men selvom sæsonen nu for sone 1,2 og 3 slutter d.31 august, så er sæsonen stadigvæk åben i sone 4 som i gamle dage, så hvis du allerede har bestilt færge og overnatning så fortvivl ikke, sone 4 byder på en masse spændende fiskevand. Se bare hvor mange laks der indtil videre er blevet taget.

  Det jeg også hæfter mig ved i rapporten er at man påtænke de kommende år at holde fast i, at sæsonen slutter d.31. August i sone 1,2 og 3. Det tolker jeg som at der i år har manglede flere laks en man nok havde regnet med, og at resten af august slet ikke vil kunne rette op på tingene.

  Så sone 4 fisker altså i år og kommende år helt indtil 15.9. Husk det ikke gælder sone 4´s delsoner, for disse lukker også d.31.august.

  Men d.20 august har man besluttet endelig at komme med en afklaring på og sæsonen i år bliver udvidet skriver de i slutningen af rapporten. Det synes jeg måske man skulle lade være med, for det er og stille falske forhåbninger i udsigt, så heller holde ved det man nu har besluttet, som tidligere år hvor man vidste at det kun var midtvejsevalueringen i slutningen af juli der kunne bestemme udvidelsen.

  Status ved elven pt. er at den fisker fremragende og der bliver virkelig fanget laks pt. , og fisketrykket er som det plejer for årstiden. Så for jer der kommer til elven for første gang , så vil man opleve en smule køfiskeri ved enkelte hotspot i sone 3. Men ikke i samme grad som i uge 33-34, men så er det jo godt man stort set altid kan finde en fin fiskeplads for sig selv hvis det ønskes ved Mandalselven.

  Her en fin laks fra idag i sone 3 fanget at Lippold på flue.

  Midtvejsevalueringen ved Mandalselven 2019

  Tidligere artikelJUNIORNE FRA BREDE Å LYSTFISKERFORENINGEN VED MANDALSELVEN 2019
  Næste artikelSøndags opdatering om Mandalselven på Afiskeri.dk