Mineral Park er  aktivitets park for hele familien.

Aktivitet park
Mineral Park er den aktivites park for hele familien. Inde i bjerget kan du se en spektakulær samling af mineraler, hvor verdens smukkeste sten glitter. Udenfor er der en række kreative, sjove aktiviteter, der involverer sten og Stone Shop overløb med smykker og skulpturer.

Når du går gennem grønne florally park med skulpturer lavet af norske kunstner. Her er en stor legeplads, en stor skak, en dejlig sandstrand med gratis liggestole, og store dias for børn at have det sjovt.

Du finder også Rock Cafe, hvor du kan tag en snack, pizza eller bare en is. Der er en masse af aktiviteter for børn i parken, hvor de kan lave ting ud af sten.

Underjordiske tunneler
Tag et besøg i Mineralpark, hvor du opdager og blive fascineret af de mineraler på en ny måde – den måde, de blev foretaget af naturen. Få et kig i oprindelsen af jorden, med  mineraler og værdifulde smykker-sten.

Udstillingen er den smukkeste og spektakulære private samling af sten og mineraler i Europa. Mere end 1200 eksemplarer er udstillet inde i bjerget.Går ind i tunneller, som er lavet lige som en gammel miner. Området inde i bjerget indeholder 5 store haller, hvor du vil se både lokale resultater og prøver fra hele verden. Du vil blive imponeret af, hvad naturen har skabt.

Mineral Park i det sydlige Norge, er lavet til dig uden nogen viden om geologi.

Største sten butik i Norge
Mineral Park har den største sten butik i Norge, med gaver og smykker lavet af ædelsten i alle farver og forestillinger, du kan forestille dig. De kan tilbyde dig gode priser, og du vil blive overrasket over, hvad det er muligt at gøre ud af sten.
Mineral Park har forskellige åbningstider afhængig af sæsonen. Venligst gå til hjemmesiden www.mineralparken.no for mere information.

Tidligere artikelSetesdalsbanen
Næste artikelKristiansand Kanon Museum