MJÅLAND CAMPING – SONE 3 – MANDALSELVEN

1609
DCIM101GOPRO

MJÅLAND CAMPING – SONE 3

Det store stykke der ligger ved Mjåland Camping, trækker hvert år mange laksefisker til sig. Dels de der bor på camping pladsen, men også mange der ved at dette stykke fisker godt. Man kan sige at du har forskellige muligheder ved dette stykke, i form af at elven deles i toppen af stykket. Så strømmen går dels over til vestsiden af elven som er modsat camping pladsen, og dette stykke er mega giftigt og her bliver der taget mange laks. Det er et langt godt stykke med fine standpladser derned af.

Østsiden ved Camping pladsen er lige så fanstastisk med mange standpladser og strømskel, men skulle man sige noget mindre positivt. Må det helt klart være at dette stykke fiskes hårdt og ikke har mange stunder med ro.

Gps Koordinat til p-pladsen på vestsiden: 58.234979, 7.508189

Gps Koordinat til P-plads på østsiden, og de ligger lidt opstrøms camping pladsen. Da jeg ikke ved om man må parkerer på cmaping pladsen som fisker. :58.236899, 7.510917

Herunder kan du se en flot drone film af stykket, som giver en god visning af stykket.

MJÅLAND CAMPING – SONE 3

 

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

Tidligere artikelDOBBELT FANGST AF BRIAN FRA FC SPINNER VED SKJERN Å
Næste artikelMere Fiskelykke ved Skjern å -Afiskeri.dk