MONSTER LAKS – TÆT PÅ DINESENS

417

MONSTER LAKS – TÆT PÅ DINESENS

Skjern å har virkelig idag givet genlyd i laksefiskeri verdenen, og det hele skete i morges ved Omme å som er en del af Skjern å systemmet.

Det har været breaking news hele dagen igennem på mange medier, så derfor skal det da selvfølgelig også bringes her. Hvis det skulle være gået din næse forbi.

Jesper Ottesen som har fisket ved Skjern å i mange år, og sidder i bestyrelsen i Skjern å sammenslutningen. Han kender åen ganske godt og var denne morgen sammen med sin søn Niels Ottesen.

Efter 15 min. fiskeri beslutter Jesper at  skiftet sin to hånds stang ud med sin en hånds stang, og jeg tænker hertil aften må han sidde og tænke ” For pokker hvor en beslutning jeg tog mig der”.

Pludselig kom hugget helt uventet for Jesper, og hans livs fight kunne begynde. Det forlyder at efter 15 min. har han den så meget under kontrol, at han får den ind mod bredden. Nu burde det jo gå loge efter bogen, men hans stang knækker nu i tre dele. Den lyd af stangens knæk resulterer i at sønnen Niels hopper i baljen, og får på mirakuløs vis får han fandt i halen på laksen og kan pressen den ind mod bredden. Hvor Jesper kommer ned og sammen får de laksen på land.

Det bliver et øjeblik de to vil se tilbage på, med kæmpe glæde og snak resten af livet.

Sikke en fantastisk fangst oplevelse, og så blev laksen vejet til 21 kg og målte 130 cm. Det gør at Jesper nu har fanget den anden største fluefanget laks i Danmark. Det er så kæmpe stort, at jeg faktisk ikke har ord for hvor mega stort dette her er.

Der skal lyde et enormt stort tillykke til fanger Jesper Ottesen og sønnen Niles Ottesen fra Afiskeri.dk

MONSTER LAKS – TÆT PÅ DINESENS

 

MONSTER LAKS – TÆT PÅ DINESENS

 

Tidligere artikelVidå premieren 2023
Næste artikelEndnu en storlaks fra Skjern å 2023