MONTH FLY JUNE – THE SPECIAL ONE – AFISKERI.DK

661

MONTH FLY JUNE – THE SPECIAL ONE

Earthen colours have always been good at the Danish Salmon Rivers, and have you been looking for a fly, that is only at the last moment seen by the salmon, when it swings in front of the salmon. Then is the Special One, my bid for such a fly. The fly is a variant of a fly called Dalby dribbler, which Mark Hansen has tied.

Beneath the pictures you can see the fly tying pattern.

MONTH FLY JUNE - THE SPECIAL ONE MONTH FLY JUNE - THE SPECIAL ONE

The fly tying pattern THE SPECIAL ONE:

  • Tag: Hot orange floss
  • Tail: 4 strands pearl midge flash
  • Rear hackle: Chocolate brown
  • Body: Holographic dark brown tinsel.
  • Rib: Rust ultra wire
  • Front hackle: Chocolate brown
  • Head: Black

I use all time materials to my month flies from:

MONTH FLY JUNE – THE SPECIAL ONE

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

Tidligere artikelPREMIEREN 2019 – MANDALSELVEN – AFISKERI.DK
Næste artikelNyt om fra Mandalselven d.2.6.19 – Skrevet af Michael Olsen