Nedre Holum

Til denne delsone er  der ubegrænset kortsalg så dette kan betyde at flere fisker her- stykkerne er gode og lange-mest roligt vand med varierende strømhastighed.
Det er ikke en delsone, der findes megen vide om. Men i 2008 blev der fanget to laks på 1,5 kg, hvor man fiskede med blink. Blink og flue gave også resultat i 2 laks i 2009, den ene på hele 7 kilo.
2010 blev et år hvor der ikke blev fanget laks i denne delsone. Men 2011 blev der fanget en på 3,3 kg. Så det er nok ikke en sone der bliver fisket så meget ved. Hvad det præcis skyldes vil jeg da prøve og opklarer.Men det er helt klart et stykke hvor man bruger en båd og så ligger med et par stænker ud. Eller gør hold ude midt i elven og så driver lige så stille ned over.

Nedre Holum

Nedre Holum

 

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

Tidligere artikelSone 2
Næste artikelMØLL