Nedre nøding :

Lower Nøding is a great way to go fishing, as you can easily fish with worms, blink and fly as well.

The piece offers a pool and narrow renderings. The tail over at Holmegård is especially good and if you master your fly exactly 10-15 m there would be great chances for a salmon there. As they often go close below the width here and not so much in the run.

Nedre Nøding er et rigtigt godt stykke at fiske på, da man her med lethed kan fiske både med orme,blink og flue.

Stykket byder på en pool og smalle render. Renden over ved holegård er specielt godt og mester du at ligge din flue præcist ud på en 10-15 m skulle der være store chancer for en laks der. Da de tit går tæt under bredden her og ikke så meget i renden.

Nedre Nøding Nedre Nøding Nedre Nøding

 

Nedre Nøding

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

Tidligere artikelHolmegaard
Næste artikelNødingfossen