Nedstrøms Marnar laksecenter laksecenter er stykket lidt anderledes end du vil møde på resten af elven. Bredden er lavet af granit, og det er fordi elven inden laudal kraftværk blev opført ikke gik der, men faktisk drejede til venstre lige hvor laksecenteret ligger og gik over mod byen, for så komme ude nede omkring hvor laudal lukker vand ud. Her fanges laks tit, da de nogle gange står og venter på at komme op.

Men da man fjernede laksetrappen i 2017/2018 gav det stykket en masse gode ting, for nu er hovedstrømmen faktisk så dominerende, at laksen ikke står og venter ved stykket foran udløbet ved laudal kræftværk. Derfor overvejer man kraftigt om den så velkendte lokkeflom skal afskaffes om fredagen.

Video klip:

Nedstrøms Marnar Laksecenter

Nedstrøms Marnar laksecenter

 

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

Tidligere artikelJernbanebroen – sone 3 – Mandalselven.
Næste artikelTredje laks til Peder Kirkegaard – Skrevet af Michael Olsen