NR.2 LAKS TIL CLAUS SKELDAL VED SKJERN Å – AFISKERI.DK

398

NR.2 LAKS TIL CLAUS SKELDAL

Afiskeri.dk´s lokalreporter ved Skjern å – Claus Skeldal var tidligt ved åen hertil morgen, og sikke en smuk morgen det var i det vestjyske. Men det kan du nyde selv ved at se laksefighten med Claus. For det er en super fight, hvor Claus også viser hvor nemt og hurtigt en landing kan gøres, samt hurtig genudsætning som er helt perfekt udført. God fornøjelse med videoen på Afiskeri.dk

 

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

NR.2 LAKS TIL CLAUS SKELDAL

 

Tidligere artikelKYSTFISKERI VED MANDAL – SYDNORGE.
Næste artikel2 STØRSTE LAKS I 2018 – Mandalselven