Ny flot fangst i sone 4 – Mandalselven – Afiskeri.dk

  364

  Ny flot fangst i sone 4

  Igår steg elven yderligere og der var perfekte forhold i sone 4, da den gik 60 kubik og det fik mange af de lokale til elven. Arno Tiemann som er en utrolig venlig mand, som jeg har haft den store glæde af at komme til at kende og fiske med.

  Han havde også fundet stangen frem og var taget til et af mine favorit hotspot i sone 4, som hedder Rysesteinen. Efter min mening fisker den plads perfekt ved de 60 kubik, og det gav også denne aften fiskelykke til Arno. Efter en super fight kunne han utrætte laksen så opgaven med at lande laksen blev nem for Vetle Breilid, som stod klar for at hjælpe Arno.

  Vægten på laksen blev målt til 7.5 kg, og var Arno´s første laks i år. Herfra skal der lyde til kæmpe tillykke til dig Arno Tiemann, håber fangsten blev fejret med en Kristiansand øl sammen med de andre i Gapahukken.

  Herunder kan du se Arno med sin flotte laks.

  Opdateringen fortsætter under billedet.

  Ny flot fangst i sone 4

  Elvejerlauget har idag haft møde med myndighederne om den mærkelig sygdom der pt. opleves i andre elve, og som var årsagen til den nye regel blev indført igår, og idag kom det frem at der også er blevet fanget laks med sygdommen i Bjerkreim.

  Jeg afventer nyt om denne sag og skal nok bringe det her på siden hvis der kommer en klarhed inden fredag. For lørdag tager jeg til Mandalselven, så fra der og frem til den 23 juni, bliver hjemmesiden ikke opdateret. Men er du på Afiskeri.dk´s facebook side(ikke gruppen) vil du mens jeg er ved elven finder nyheder der.

  Til jer der er ved elven fra d.19. – 30. august som er i uge 34 og 35 er der godt nyt. I denne periode skal Laudal kraftværk renoveres, og de har meldt at alt vand vil blive ledt uden om indtaget. Så det kan give nogle lidt andre vandføringer/vandstand end man er plejer at opleve i disse uger.

  Elven steg idag yderlig først på morgen og stiger fortsat hertil aften, og går pt nu med 100 kubik i sone 2 og 93.2 kubik i sone 4. Var jeg ved elven lige nu så fiskede jeg nedstrøms Kavfossen i sone 4, på denne vandføring. Herefter ville jeg tag Laksekjærfossen også i sone 4.

  Ny flot fangst i sone 4

  Tidligere artikelFlotte fangster i Pinsen ved Mandalselven
  Næste artikelFISK TIL CHEFEN OG DESIGNEREN