NYE TILTAG I SONE 4 VED MANDALSELVEN.

  230

  Godt nok er der lige lidt over 2 1/2 måned til sæsonen starter ved Mandalselven, men der arbejdes hårdt på sagerne ved Adventure Norway og Neset Gård i sone 4. Mine to gode venner Bjørgulv og Ewen har gang i mange projektor som på den lange bane, bliver en stor gevinst for laksefiskerne der køber fiskekort til sone 4. Jeg har lige siden jeg lærte disse to fantastiske personer at kende, kommet med ideer til deres ideer om hvordan man kunne lave udvikling i sone 4. Sammen var det også os der fik to fiskekonkurrencer i sone 4 gennemført, og det gav nogle fantastiske oplevelser. Men de mange snakke og ideer tager tid for at de kan blive til realiteter, og det skal også komme i et fornuftigt tempo.

  Derfor er det også en stor glæde for mig at kunne fortælle, at Ewen som ejer Adventure Norway fra i år tilbyder bemandet reception.Så du kan købe fiskekort og desinficerings kort ved Adventure Norways som ligger lige ned til elven. Dette er først led i en fremtig proces, for sone 4 har haft det stempel tidligere at være en sone, der kun fiskede godt sidst på sæsonen. Men undersøgelser har vist at laksen kommer meget tidligere op i sone 4, end man hidtil har troet. Faktisk kan du fange blanke laks allerede tidligt på sæsonen, men der vil jeg skrive meget mere om på et senere tidspunkt.

  Har du lyst til rafting ned af elven, elg safari, paint ball eller klatring kan dette også bestilles i receptionen. Man tilbyder mange familie aktiviteter, når man holder ferie ved Mandalselven. Selv har jeg prøvet rafting og det var en kæmpe oplevelse, for mig og min familie da vi holdte sommerferie ved elven.

  Overnatning tilbyder Adventure Norway også til nogle utrolig billige priser, og er man op til 12 laksefisker kan man også booke overnatning på den fantastiske Neset Gård.

  For laksefisker vil du nu også kunne leje en kano ved Adventure Norway og sejle ved til de forskellige hotspots nedstrøms som kunne være Rysesteinen, Dypedal, Straumenbergan, Sanøy og Gravan. Noget nyt til sæsonen 2019 er at du kan stille kanoen 3 forskellige steder hvis dette ønskes, endten ved Rysesteinen, grovan eller ude ved Neset Gård. Men her stopper de nye tiltag ikke i denne omgang, for der arbejdes pt hårdt på at vejen helt ud til Rysesteinen skal være klar så du i egen bil kan køre ud til denne fantastiske fiskeplads, samt på sigt længere ud, men det kommer der mere om til den tid.

  Sidste pt nye tiltag er at der kun mangler få ting før en kæmpe stor hytter står klar til at kunne tag imod 25 personer til hyggelige timer tæt ved elven ikke langt fra Adventure Norways hovedbygning. Jeg vil bringe meget mere om hytten og vejen senere. Se billederne af hytten og den nye var der under opførelse herunder.

  Tidligere artikelGlemenstraumen
  Næste artikelSKJERN AA´S HISTORIE DEL.2 – AFISKERI.DK