Nyt FRA MANDALSELVEN

  413

  Nyt FRA MANDALSELVEN

  Der sker ikke meget ved elven i denne uge , og det skyldes i højgrad at der ikke er mange ved elven. Så man kan uden problemer gå på sine favorit stykker i ro og fred. Men man skal nok påregne at der til weekenden vil komme flere til elven, fordi da har de lokale fri fra arbejde.

  Turister er der ikke mange af, men jeg høre heller ikke om laks der er blevet set i en større grad end i sidste uge. Det er fortsat meget varmt i dagtimerne , og derfor anbefales det helt klart at dyrke morgen og aftenfiskeriet.

  Det bliver nok først i start juli at de så småt begynder at komme hjem til elven i et større antal, som vil være på sit højeste som vaneligt i hele august.

  I sone 4´s delsoner er det pt i Laksehylen og Steinhylen der er blevet taget flest laks, og den næst største er den Vetle Kjærstad fangede på 10,5 kg i Steinhylen, som du faktisk kan se i akvariumet på Marnar Vildlaksecenter. Den største er fortsat fra Laksehylen på 11 kg som Jonas Blom fangede d.12.6.

  Der er også begyndt så småt at blive fanget fint med laks i resten af sone 4, og i denne uge har den dygtige lokale laksefisker Tor Arve Monan fanget en laks på 5,2 kg.

  Nogle af de mere ukendte delsoner i sone 2 som du kun kan købe kort til hvis du ved hvem lodejeren er, har i denne sæsonen fanget godt. Jeg synes det kunne være rart hvis også de også havde kort salg åben som alle de andre delsoner, for efter hvad vi hørte fra nogle lokale skulle der rent faktisk være ikke mindre end 38 delsoner i sone 2. Så kan man selv regne ud hvor mange der mangler, som man umiddelbart ikke officielt kan købe kort til.

  Det er lidt det vilde vesten i sone 2, for igen i år har jeg hørt folk fortælle om at man ikke er særlig god til, at få indberettet alle laks der bliver fanget i sone 2. Grunden skulle være at folk vil få klarhed over hvor gode fangst muligheder der er i sone 2, og derved mener man det vil blive overrendt af turisterne. Hvis det virkelig forholder sig sådan, så synes jeg man burde kigge indad og ændre adfærd.

  Husk at der i juli kommer midtvejsevaluering, som fortælle om sæsonen bliver udvidet til at gælde til d.15 sept. som den har gjort de sidste mange år.

  Der var i lørdags åbning af det nye museum ved Marnar Vildlaksecenter, og det skulle være et besøg vær når man nu alligevel er forbi og købe fiskekort eller høre om hvordan fiskeriet går ved elven.

  Herunder kan du se to fine fangster fra denne uge i sone 3, og stort tillykke til begge herfra Afiskeri.dk

  Jan Ole Ødegård´s flotte laks på 3,4 kg fanget på flue
  Jostein Sæterlid Hole´s flotte blanke laks på 7,1 kg fanget på sluk

  Nyt FRA MANDALSELVEN

  På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

  Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

  Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
  Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

  Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

  Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

  Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

   

  At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum Å and Vidå.

  Seatrout fishing in the Danish rivers is also covered at Afiskeri.dk, where you can read exciting articles from Simested Å. From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

  Afiskeri.dk also has review of gear, books, DVD, Apparel and fly tying tool.

  If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

  But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers. Junior has its very own platform because we want to help more junior start fishing and join the associations.

  So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

  Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

   

  Nyt FRA MANDALSELVEN

   

  Tidligere artikelNyt fra Claus Skeldal om Skjern å
  Næste artikelMONTH FLY JULY – HARVEST GOLD – AFISKERI.DK