Nyt fra Skjern å d.5.10 – af Michael Olsen

282

Nyt fra Skjern å d.5.10 – af Michael Olsen

Dejlig dag ved åen , og den er faldet vel en 14 cm igår. Det vil den nok også gøre idag, så det går den rigtige vej. For der er godt nok meget vand i åen, men når man fisker er det faktisk okay.

Solen har skinnet fantastisk og vinden har ikke været så kold idag. Hen sidst på eftermiddagen lagde den sig og der var pragtfuldt ved åen.Anbefaler s3/s4 og vandet er lidt uklart pt vil tro jeg kunne se 1/2 ned i vandsøjlen idag.

Igår havde jeg min første fiskedag ved Skjern å i år, og jeg lovede på min fb profil at skrive lidt om dagen igår. For det blev en dag jeg aldrig vil glemme, i det at jeg var taget til kyvling for lige at tjekke stykket ud. Det så rigtig fint ud og jeg fik hurtigt gjort grejet klar, så jeg kunne få en tur nedover det fine stykke. Forud for min tur havde jeg af Brian fra FC Spinner blevet rådet til at bruge den brune, sort/orange og rød/gul i 20g, så jeg havde stor tro på disse spinner, og da nr.2 ved Gudenåkonkurrence fangede på Brun, var det den jeg startede med.

Pludselig kom der et hårdt hug og efterfølgende et par voldsomme rusk, og så blev der lidt stille men jeg kunne mærke at der stadigvæk var kontakt. Jeg fik den tæt ind under land, og kunne se at en stor laks var på krogen. Den hilste venligt på med nogle voldsomme ruske, og et kort udløb. Herefter troede jeg den var under kontrol, men det var den bestemt ikke. En meget stærk laks der begyndte igen at ruske voldsomt tæt under land, og jeg kunne se hvordan den kæmpede vildt og voldsomt med hovedet for at komme fri.

Med et tog den endnu et udløb denne gang et mega langt et, og lige som jeg overvejde om jeg skulle sætte efter den stoppede den op, og jeg prøvede at få den tilbage mod mig. Den ville den under nogen omstændigtheder ikke uden at kæmpe imod. Jeg følte at lige som jeg fik en meter tog den to, og jeg blev mere og mere klar over at den fight vil blive mega fed og lang.

Da den havde kæmpet helt vildt begyndte jeg så at få den tilbage mod mig, og efter et stykke tid var den ud for mig. Igen begyndte den at ruske voldsomt og jeg holde den hårdt, så den kunne mærke presset fra dig. Det fik den til at slappe lidt af, dog kun lige til da jeg senere gjorde klar med fangst nettet så eksploderede den igen med nogle voldsomme rusk og et kort udløb.

Herefter var den ved at være træt og den gled fint ind over net rammen og den var fanget.

Yes mand min første Skjern å laks ever , og så med sådan en fantastisk fight.

Hurtigt fik jeg målt den og da den va 86 cm , blev den hurtigt afkroget og genudsat fint herefter.

WHAT A DAY

Herunder kan du kan du se nogle billeder fra fight pg laksen

Nyt fra Skjern å d.5.10 – af Michael Olsen

Tidligere artikel5 HURTIGE TIL KRIS JEPPESEN PÅ AFISKERI.DK
Næste artikelSvend Åge Andersen slår til igen ved Skjern å