Nyt om fra Mandalselven d.2.6.19 – Skrevet af Michael Olsen

  308

  Nyt om fra Mandalselven d.2.6.19

  Det er jo helt fantastisk når man får fangst melding ind fra glade laksefisker som har deltaget i Årets premiere ved den smukke Mandalselv. I går havde jeg ikke mulighed for at hvis et af fangst billederne fra Fossefjellene.Men det kan jeg i denne opdatering, for Jeanette Engmark fik en flot laks på laks på 6,2 kg. Som du kan se herunder.

  Artiklen fortsætter under billederne

  Som jeg skrev om igår skulle man forvente at elven lige så stille ville falde igen, hvis der ikke kom hjælp fra vor herre. Det skete ikke men elven steg 2 kubik, før den lige så stille fra 44 kubik faldte og hertil eftermiddag er den ned på 36 kubik. Farten i vandet vil du stadig kunne opleve på rigtig mange af de gode hotspot, så vi skal længere ned i kubik før der bliver ikke fiskbar stykker. Så kom til elven og mærk hvor lækkert det er i Sydnorge ved den dejlige Mandalselv.

  Sone 4 kom også på tavlen igår da en fisker som vil være anonym fangede dagens næst største laks på 9.5 kg i delsonen Laksehylen. Billedet kan du se herunder samt nogle flere fra igår, hvor der indtil nu er meldt 34 laks ind fra Premieren.

  Pt. er der idag meldt 10 laks ind, men mon ikke det er fordi folk fortsat nyder det gode vejr ved elven og fisker til det bliver mørkt. Det vil jeg ihvertfald have gjort hvis jeg stod i de smukke omgivelser. De der har meldt ind hæfter jeg mig specielt ved af dagens og sæsonens første laks over 10 kg. På Holmesland A i sone 2 har Lars Gunnar Andersen landet 4 laks, 2 stk på 5 kg , en på 9 kg og som toppen på kransekagen en laks på 11.2 kg. Nogle vil jo nok sige når de læser dette, om der ikke er et maks antal pr.dag. Jo det er der så tænker det blot er en fejl at to af dem ikke står som genudsat. Prøver at se om jeg kan have et billede af den klar til en opdatering imorgen.

  Spændende hvad den kommende uge bringer af fangster og oplevelser.

  9.5 kg fra Laksehylen
  Paal Magnus Bellesen med laks på 3.3 kg fanget på flue
  Per-Ole Risa´s laks på 4.5 kg fanget på sluk.

  Nyt om fra Mandalselven d.2.6.19

  Tidligere artikelMONTH FLY JUNE – THE SPECIAL ONE – AFISKERI.DK
  Næste artikelSuper Fangst ved Mandalselven – Afiskeri.dk