Øvre Nøding er sone 2`s næst længste sone, og strækker sig fra stoveland til Hauge. Men ikke et særligt fisket stræk, da det ikke er særlig godt fra øst siden. Selv på 100 kubik er der ikke meget drev i vandet.

Hvis man går på den anden Hvor det hedder smeland om aftenen, kan man se op langs elven på Øvre Nøding stykket at mange har camperet og småbål er tændt oppe ved Hauge. Smeland stykket er tilgengæld et utrolig godt stykket til ormefiskeri. Her bliver der hvert år manget rigtig mange laks. Et år så jeg et hold på 4 mand fange 30 laks på en uge.

Øvre Nøding

Øvre Nøding

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

Tidligere artikelBjørkenes – sone 2 – Mandalselven
Næste artikelSMELAND