Olsens rende er et navn vi på Afiskeri.dk, gav stykket i 2014, fordi vores mand Michael Olsen fik sin første fluefanget laks på dette stræk.

Et godt stykke hvor du skal på en gå tur for og komme til strækket, men har du ikke nået imod dette venter der et godt stykke, hvor man med fordel skal kunne kaste over venstre skulder, ellers få man ikke den perfekt præsentation af sin flue.Når elven går over 200 m3/s så står laksen tæt ved land omkring 1 meter til 1,5 meter fra bredden.

Derfor skal man undgå og larme, for ellers ødelægger du ikke kun de eget fiskeri, men også for dem der går bagved dig. På strækket behøver du ikke kunne kaste langt, da kast ud til midten af elven er perfekt. Hvis det første stræk ned mod øen på modsatte side er optaget, kan jeg anbefale to andre muligheder.

Det ene er og gå til ventre og starte opstrøms den lille fos. Andet er og gå ned og starte efter el ledningerne krydser elven. Dette stykke er lidt tricky, da du skal kravle lidt på sten og græs knolde. Men stykket er en super holding pool, som holder mange laks.

Under billederne kan du se videofilm fra stykket, og under dem er kort der viser hvor Olsens rende ligger samt p-plads.GPS koordinat er : 58.187682, 7.530368

Giv stykket en chance, du vil synes godt om det.

Laks fra 2014

OLSENS RENDE - SONE 3 - MANDALSELVEN

OLSENS RENDE - SONE 3 - MANDALSELVEN
Vandstand normal på Olsens rende
OLSENS RENDE - SONE 3 - MANDALSELVEN
Laks fra 2018

OLSENS RENDE - SONE 3 - MANDALSELVEN
Fluen Olsen Mandal er den laks jeg har som min klart favorit ved Mandalselven, og den flue der har givet mig flest laks.

OLSENS RENDE - SONE 3 - MANDALSELVEN

OLSENS RENDE – SONE 3 – MANDALSELVEN

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Tidligere artikelPINK POLAR REJE
Næste artikelMOTORVEJEN