OPDATERING FRA MANDALSELVEN D.2.5.19 – AFISKERI.DK

  245

  OPDATERING FRA MANDALSELVEN D.2.5.19

  Med 29 dage til premieren ved mit favorit laksevand – Mandalselven, bliver Maj måned et festfyrværkeri af en opvarmning som ikke er set før, så alle der følger med på denne fantastiske elv i Norge. Kan virkelig godt glæde sig, det bliver stort.

  Igår fik jeg den første melding fra en god lokal ven, for opgangen er nu startet ved elvene i Sørlandet. For Mandalselvens vedkommende er det virkelig dejlig at kunne fortælle at der er blevet observeret friske laks i sone 3, og man tilføjer at det tegner godt for fiskeriet i juni måned. Det er jeg virkelig glad for nu hvor jeg i år skal fiske i uge 25, med et hold fantastiske laksefisker.

  Jeg kan se at man har gjort som der var snak om i vinter, nemlig at ugekort online køb er hævet til 1925 kr. Jeg afventer svar hvad prisen bliver i Marnar laksecenteret, for da plejer det at være billigere.

  Der er blevet arbejdet hårdt på nye tiltag i sone 4, så man kan stå klar til sæsonen 2019 på Adventure Norway. Som nu har fast bemanding i receptionen, hvor du kan leje kano og bruge til at ro ned til det gode hotspots nedstrøms. Man er også ved at lave en vej som på sigt skal gå helt ned til Grovan. Plus er der kommet en ny super flot hytte, som jeg har bragt lidt billeder fra.

  Fuglestveit gård som er en af dem Afiskeri.dk samarbejder med ved elven, melder at han i Juni måned har ledig uger i en af hytterne. Tjek hans profil side her hvor du kan se priser og hvad han tilbyder.

  Herunder kan du klikke på et link over til et stykket ved Mandalselven i sone 3 , som jeg aldrig på Afiskeri.dk, før har bragt info,billeder og video af før. Velkommen til stykket der hedder:

  Højspændingen. KLIK HER

  OPDATERING FRA MANDALSELVEN D.2.5.19

  Tidligere artikelHØJSPÆNDINGEN – SONE 3 – MANDALSELVEN – AFISKERI.DK
  Næste artikel5 HURTIGE TIL ANDREAS LYNGØ.