Opdatering fra Varde Å d.23.7.19 – Skrevet af Per Hansen

89

Opdatering fra Varde Å d.23.7.19 – Skrevet af Per Hansen

Per var ved åen ca.kl.07.00 i morges, og der var en lav vandstand selvom det regnede hele dagen i går, men det bedste er nok at vandtemperaturen er faldet til 15 grader. Den har været højere for nogle uger siden på 16-17 grader.

Men nu for vi varmer i vejret, og der er lovet måske op til 30 grader, så stiger den nok lidt igen.

En skøn dag ved åen hvor han mødte sin fætter John Lauridsen og fik en hyggelig snak ved Brune Banke, som du i næste uge kan glædes over en video fra her på Afiskeri.dk.

Herunder kan du se to fine fangster fra Varde Å:

Jonas Aagaard med havørred på 2.5 kg og 58 cm. Stort tillykke herfra
Axel Arentoft´s fine laks på 4 kg og 74 cm . Herfra skal lyde et stort tillykke.

Opdatering fra Varde Å d.23.7.19 – Skrevet af Per Hansen

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.