Opdatering om Mandalselven d.21.7.19 – Afiskeri.dk

  267

  Opdatering om Mandalselven d.21.7.19

  Der er sket rigtig meget godt ved Mandalselven i denne weekend, og det har givet mange fangster igår lige fra sone 2 til 4. Flest taget i sone 3, men det jo også den sone der fiskes af flest.

  Grunden til den gode vandstand fra i tirsdags og til midt fredag, var at mange sendt vand ud fra magasiner langt oppe, forbi kavfossen. Så det gav rigtig godt fiskeri, og glædeligt at det skete.

  Lørdag kom der regn i virkelig gode mængder, og hertil morgen blev der set i det øvre af sone 2, et stort flak med laks fra smålakse til +4 kg som alle var stål blanke.

  Idag har man kunnet opleve lidt yo-yo vandføring hvis man fulde med på Mankalk, men der har altså været fejl på Bjellands måler,  for det var ikke det man oplevede i det nedre sone 4. Om det så skyldes at Mannflåvatne(søen som mandalselven løber igennem) udligner svingningerne så man ikke mærker dem i delsonerne, kunne godt være forklaringen.

  På Laksebørsen så jeg idag at man i sone 2 havde genudsat nogle af sine lakse fangster, jeg vil godt indskærpe så man ikke dummer sig ved elven, at der meldt ud at man ikke må genudsætte laks indtil videre, pga den laksesygdom der er blevet skrevet meget om. Så husk det nu 2 laks på en dag, så skal du stoppe dit fiskeri og vente til næste døgn starter.

  Som forholdene ser ud idag kan hele elven fortsat fiskes perfekt, og det tegner godt for dem der skal fiske uge 30. Så vi går en spændende uge i møde, og jeg skal nok komme med opdateringer om nyt herfra.

  Herunder kan du se nogle af de fine fangster fra idag og igår.

  Kim Johan vemmelvik med flot laks på 5.1 kg taget på flue i sone 3
  Petter Viborgh med laks på 1.5 kg fra sone 3
  Fra idag Jan Tommy Lorentsen med laks på 4.5 kg taget på flue i sone 3

  Opdatering om Mandalselven d.21.7.19

  Tidligere artikel3 laks på et døgn af Per Gylling ved Mandalselven – Afiskeri.dk
  Næste artikelFantastiske Skjern å – Skrevet af Claus og Michael – Afiskeri.dk