Opdatering om uge 36 ved Mandalselven 2022

  300

  Opdatering om uge 36 ved Mandalselven 2022

  22 laks er det hertil eftermiddag blevet til for uge 36 , noget mindre end tidligere år. Det skyldes uden tvivl at man har været berørt af den lav vandføring igen igen, plus så har man d.10 sept. kl.7.00 startet en sækning yderlig af elven så den nu kører 16 kubik.

  Håber ikke det får indvikning på elven smolt og fisk der bliver fanget i lommer og dør, men som jeg har fået det fortalt er det et indgreb for at sikre vand til vinteren, da det er den tørreste periode i sørlandet i 21 år som vi er vidne til. Derfor skulle man eftersigende ikke på nuværende tidspunkt have de mængder vand som man plejer i magasinerne til deres el forsyning.

  Nogle mener det er en kæmpe gambling med elvens fisk.

  Pt er der nu fanget 8.9 ton laks, og jeg tror sørme vi kommer over 9 ton også i år. Det er hylerne der fiskes mest i, men vil man spinnefiske så som tidligere skrevet er sone 4 skabt til dette fiskeri. Da fluefiskeriet først kan dyrkes det fleste steder når elven går 60 kubik , og længere oppe skal den gå med minimum 80 kubik.

  En super historie modtog jeg i denne uge fra Klavs Thonsgaard, som samme med gode fiskevenner har været ved Mandalselven. Hvor de under opholdet havde booket Anglerpilot guidning med Magnus, og de fik virkelig set noget af sone 3 . Lærte meget fra ham som de kunne bruge efterfølgende og kommende sæsonener. Herunder kan du se nogle fantastiske billeder jeg har modtaget fra deres tur.

  Kan varmt anbefale Anglerpilot som både guider ved Mandalselven, og de andre elve i sørlandet og ikke mindst kystfiskeriet fra båd og kyst. Tjek mere på Anglerpilot.no.

  Ligeledes skal du have overnatning ved Mandalselven i 2023, så anbefaler jeg Jan Lindland i sone 2, Mandalselva Laksehytter i sone 3, Neset Gård og Adventure Norway i sone 4. Plus Tregde Ferie´s store resort ved Mandal.

   

   

  Opdatering om uge 36 ved Mandalselven 2022

   

  Opdatering om uge 36 ved Mandalselven 2022

  Tidligere artikelFlot Sæson af Mandalselven 2022.
  Næste artikelEvaluering på Mandalselven 2022