OVERNATNING VED BIRKELUND CAMPING & OUTDOOR

612

OVERNATNING VED BIRKELUND CAMPING & OUTDOOR

Ikke langt fra Tarm ligger en skøn lille campingplads med gode læforhold. Flot servicebygning og svømmebassin. For enden af servicebygningen findes fiskerenseplads. Mulighed for indfrysning af fisk.

Tarm Camping ligger 1 km fra centrum i Tarm, og Brugsen ligger i gå afstand. Ellers finder du tøjbutik, supermarkeder, restauranter, pizzeriaer og bank med hæveautomat i Tarm, samt fiskegrejshandel. Fra midten af juni og resten af sommeren er der hver onsdag stort kræmmermarked i Tarm.

Campingpladsen tilbyder også hytter, når du er på laksetur ved Skjern Å. Herunder kan du se de forskellige muligheder.

Hytte A-B 15 m2 (2 pers.)
En populær lille hytte som indeholder alt hvad 2 personer behøver for et hyggeligt ophold.

Hytte C-D-E 15 m2 (4 pers.)
1 dobbeltseng i stuen. 1 dobbeltseng på hemsen. Hytten anbefales til lystfiskeren, som har sin lille familie med på tur.

Hytte K-L 20m2 (6 pers.)
1 soverum med dobbeltseng. 1 soverum med køjeseng. 2 enkeltsenge på hemsen. Hytten er populær for gutterne på tur. Vores 2 største hytter ligger ved siden af hinanden, så en større gruppe kan være på tur sammen. Stor grill og pejsestue eller pavillion kan lånes til fællesspisning.

For dem, som vil have lidt mere komfort, udlejes også en lille lejlighed. For dem, som gerne vil bo primitivt, udlejes billigt en shelter på hyggelig lejrplads.

På Tarm Camping har vi erfaret, at rigtig mange rejser alene. Det kan være dyrt at finde overnatning, hvis man rejser alene. Det gør vi noget ved! Vi har indført konceptet “SingleLastMinute”. Du kan få en overnatning for blot 249 kr, hvis du bestiller dit ophold mindre end 3 dage før dit ophold starter. Til gengæld ved du ikke hvilken af hytterne eller lejligheden, du bliver indlogeret i.

Øvrige priser kan du finde på linket til Birkelund Camping & Outdoor: Klik Her

OVERNATNING VED BIRKELUND CAMPING & OUTDOOR

Tidligere artikelTEAM AFISKERI.DK VED KONGEÅEN
Næste artikelFlotte fangster ved Mandalselven