OVERNATNING VED KIRSTINE FUSKELAND SONE 2

135

Udlejning i juni, juli og august. Huset ligger på Mandalselven, 12 km nord for Mandal by og 35 km vest for Kristiansand. Placeringen er ideel til laksfiskere, og huset fungerer også godt for familier, der ønsker at bo i rolige og landlige omgivelser. Det er kun 15 minutter i bil til Mandals smukke strande, eller 50 minutter til Kristiansand Zoo. Lindland Farm, med forskellige dyr, klatring mv til børn, ligger 5 km syd for lejeboligen.

Mandalselven er en af ​​Norges bedste laksevande, og udlejningshuset ligger ved den populære delsone Fossefjellene og Fossefjellene Syd i sone 2. Zonerne er tæt på hinanden og er en fantastisk kombination, når flere fiskere rejser sammen. Der er gapahuk, bord og et bål på begge zoner. Gapahuk på Fossefjellene Syd er særligt behageligt og får meget ros fra fiskerne. Til Fossefjellene Syd følg robbåd inkluderet i fiskekortprisen. Denne bruges på egen risiko.

Sengelinned og håndklæder kan lejes for 200 kr. Pr. Sæt. Før afrejse beder vi vores gæster om at vaske ud og lægge op på opvaskemaskinen.Solskærmen skal rulles ind, når den ikke er i brug. Der er legeplads bag huset.

Se prisen på linket og her kan du også book plads.

Herunder kan du se en masse fine billeder af huset og omgivelser.