Premieren 2023 ved Mandalselven

  401

  Premieren 2023 ved Mandalselven

  Så oprindet dagen vi bare har set så meget frem til siden sæsoen sluttet i 2022 ved Mandalselven. Tænk sig nu ligger der en fantastisk sæson på 3 måneder foran os alle, nu kan vi dyrke vores hobby, får en masse fede oplevelser ved den smukke Mandalselv i sydnorge.

  Meget glædeligt har vandføringen været super god den senest måned, og det eneste der nok lige manglede var vandtemperaturen som lige er en smule for koldt. Men pyt så må man blot lave en fiske strategi der ligger til disse forhold.

  Dagens største laks blev fanget af Frank Eikeland – og laksen vejede hele 13.1 kg . Den vil helt sikkert ende i top 10 når sæsonen er slut. Kæmpe stort tillykke til Frank Eikeland med den flotte fangst

  Fra tidlig morgenstunden var laksefiskerne klar ved elven, og fisketrykket har været størst i sone 2, hvor også alle laks pt. på er indrapporteret. Kun fra sone 3 er der lagt en havørred på laksebørsen.

  Der meldes og fine forhold ved hele elven, men som jeg har hørt fra en del i sone 3 og 4. Har man ikke set laks eller mærket kontakter.

  Derfor kan det kort og godt siges at dette års premierer har været som i de gode gamle dage, hvor fiskeriet altid var bedste ved sæson start i sone 2. Det er helt klart grundet den lavere vandtemperatur.

  Her i sidste på denne torsdag aften er der pt, lagt 20 laks på laksebørsen, men jeg kender til flere laks som endnu ikke er kommet på.

  En af mine gode venner fra Norge har startet sin sæson helt perfekt med to flotte fangster på 5.2 kg og 6.8 kg fanget i det nedre af elven. Kæmpe tillykke Tor Einar Lien med de flotte fangster. Håber i næste opdatering og kunne bringe fangstbilleder fra hans flotte fansgter.

  Elven går her til aften med 76 kubik og det er super godt i min optik, og jeg ser fremtil og se hvad dagen imorgen bringer af fiskelykke ved den fantastiske Mandalselv.

  Herfra skal der lyde et kæmpe tillykke til de der var så  dygtige og fange laks idag, samt knæk og bræk til de der imorgen er ved elven – Michael Olsen Afiskeri.dk

  Tak til Rene Boye Jensen for flotte billeder fra idag ved Fuglestveit, hvor der hertil aften meldes om en svag vandstigning

   

  Premieren 2023 ved Mandalselven

  På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Gudenåen, Vidå, Kongeåen og Sneum å

  Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

  Er du til fluebinding ligger der også et hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

  Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker.

  Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

  Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

   

  At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, River Gudenåen, Vidå, Kongeåen and Sneum.

  From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

  If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

  But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers.

  So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

  Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

  Premieren 2023 ved Mandalselven

  Tidligere artikelMaj måned ved Skjern å 2023
  Næste artikelMaj i Vidåen 2023