Premieren ved Mandalselven 2021

  622

  Premieren ved Mandalselven 2021

  Så oprindet dagen endelig

  Årets første kast ud over elven, og stemningen frem til kl.24 samt en lang dejlig nat hvor der bare kunne fiskes. Andre kom til elven i de tidlige morgentimer, og var klar til en fantastisk dag ved elven.

  I sone 2 er der sket rigtig meget idag, og på 5 timer fik en flok håbefulde laksefisker virkelig en pragtfuld dag. Som altid op til premieren mødes 3 lodsejer ved Gapahuken lige ved Haugefossen, hvor der spises rigtig god mad og hygges frem mod kl.24. Det er en dag disse personer vægter højere en jul og 17 maj, det er Laksepremierer ved Mandalselven og det er helt fantastisk som de beskriver det. 8 flotte laks på 5 timer blev resultatet inden de kunne tag sig en velfortjent lur.

  Et andet sted i sone 2 – som hedder Fuskeland under Nødingfossen har der også været gang i den, for indtil nu er der meldt ikke mindre end 10 laks ind på dette stykke. To af dem blev fanget af Frank Eikeland på henholdsvis 4.5 kg og 4.4 kg.

  Jostein Sæterlid Hole som er blevet en god ven for mig, var selvfølgelig også ved elven idag, og i sone 3 fik han startet sæsonen super godt med en laks på 3.5 kg.

  En anden af de dygtige laksefisker ved Mandalselven Tor Einar Lien, var også på pletten fra tidlig morgen kl.5 og fik en super flot laks på hele 5.5 kg. Så er man ligesom kommet igang, og en fantastisk fight før den kunne landes.

  Men de mange laksefisker der idag startede sæsonen ved den smukke Mandalselv, fik lidt af en udfordring, man ikke lige havde regnet med. Omkring kl.01 begyndte elven så småt at stige, og fra at have gået 40 kubik gik det hurtigt til at den kl.09.00 toppede med 112.6 kubik. Derfra begyndte elven igen at falde og hertil aften går den pt. nu med 98 kubik i sone 2/3. Årsagen må findes i sone 3, for i sone 4 har vandføringen hele dagen ligget stabilt på 77-80 kubik. Kræftværket i Laudal havde nogle problemer, og når de så starter op igen giver det en stigning.

  I sone 4 er årets første laks også kommet på land som jeg havde spået, og samtidig også i skrivende stund dagens største laks. I Steinhylen som fisker perfekt på denne vandring, var Finn Støle fra Mandal by, klar til at indlede den nye sæson. En laks på flotte 9,2 kg fik han landet og det er et pragt eksemplar, som jeg håber at kan få lov at bringe på et tidspunkt. Der har været godt med fisker i sone 4 idag.

  Lige nu går en af mine rigtig gode venner og laksefisker i sone 4, og der bliver herfra sendt al den fiskelykke jeg kan til Ivar Eikeland, for han er bare en utrolig dygtig laksefisker der kender sone 4 som sin egen bukselomme. Det er der også andre der er hertil aften i sone 4.

  Hertil aften er der lige nu meldt 18 laks ind på laksebørsen, og jeg kan se der mangler nogle af dem jeg kender til på listen.

  Fantastisk start på 2021 sæsonen ved Mandalselven.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Premieren ved Mandalselven 2021

  På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å, Vidå og Brede å

  Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

  Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
  Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

  Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

  Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

  Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

   

  At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum Å, Vidå and Brede å

  Seatrout fishing in the Danish rivers is also covered at Afiskeri.dk, where you can read exciting articles from Simested Å. From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

  Afiskeri.dk also has review of gear, books, DVD, Apparel and fly tying tool.

  If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

  But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers. Junior has its very own platform because we want to help more junior start fishing and join the associations.

  So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

  Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

  Premieren ved Mandalselven 2021

  Tidligere artikelAURORO BOREALIS BLUE – MONTH FLY JUNE 2021
  Næste artikelMANDALSELVEN GÅR AMOK