Premieren ved Mandalselven 2024

  1141

  Premieren ved Mandalselven 2024

  Hvad er bedre end og side på en bænk eller i en gapahuk og kigge udover Mandalselven, og vide at man har muligheden for at fange en af dens prægtige laks.

  Siden sæsonen sluttede i 2023, har jeg vel nok hver eneste dag tænkt på den smukke Mandalselv, og glædet mig til sæsonen 2024 skulle starte.

  Finn Støle´s laks hænge flot i træet, utrolig flot laks

  Op til i år har en væsentlig faktor været i spil, og som vil give udslag på juni måned. Man har haft utrolig meget sne i fjældet som her sidst i maj begyndte og smelte med det varme vejrs kommen. Jeg var blev informeret om det i god tid, og også derfor jeg i starten af Maj skrev at man nok skulle forvente dette til premieren, samt et godt stykke tid i juni.

  Ved dette års premierer havde mange valgt ikke og give det et skud ved elven, og det skyldes jo nok den høje vandstand/vandføring. De lokale venter simpelthen til forholdene bliver bedre, og det kan de jo også lidt gøre når de bor tæt på elven. Som fisketurist er det lidt anderledes da må man udnytte at man er der, og få det bedste ud af det.

  På fangst rapporten kan man også se at det ikke blev til mange fangster, og det skyldes jo med alt sandsynlighed flere årsager. Dels det lave tal af fisker, men mest af alt vandtemperaturen og den høje vandstand.

  Finn Støle med sin flotte laks på 7.6 kg

  Ialt 8 laks blev fanget og alle fra sone 2 delsoner. Største laks blev fanget i delsone 2 Holmesland A af Finn Støle og vejede hele 7.6 kg, og blev fanget på flue. Kæmpe tillykke med fangster og tusind tak for at må bringe fangst billedet

  Idag er der indtil videre kun meldt en laks ind på laksebørsen, så lad os se om der kommer flere på fra idag, samt hvad den kommende uge bringer af fangster.

  Der meldes pt. og fint fiskevejr imorgen, og så skulle der komme regn fra tirsdag og helt indtil natten mellem lørdag og søndag.

  KNÆK & Bræk til jer der skal fiske ved elven i den kommende uge herfra:

  Michael Olsen 

   

  Premieren ved Mandalselven 2024

   

  Premieren ved Mandalselven 2024

  Tidligere artikelMaj ved Vidå 2024
  Næste artikelFlere fine fangster fra Mandalselven