Premieren ved Skjern å – 2024

484

Premieren ved Skjern å – 2024

I de tidlige morgentimer var Afiskeri.dk´s lokalreporter Claus Skeldal på vej til åen, og ved Gjalbæk kunne han konstaterer, at der ikke var kommet mange til åen denne morgen. For der holdte 5 biler, og det er ikke mange i forhold til tidligere premierer. Da vil der nemt have været 5 gange så mange.

Der kom dog flere til åen op ad dagen, men der har slet ikke været så mange ved åen som tidligere premierer ved Skjern å.

Forudsigelsen om at det vil blive en stille premierer i år ved Skjern å, holdte stik for der gik lang tid før den første laks tikkede ind. I løbet af formiddagen var meldingen om kun få fanget laks.

Oliver Lind førte Storfangerkonkurrencen ved middagstid, med en laks på 10.12 kg og 101 cm. på det tidspunkt var der kun en time tilbage af konkurrencen, og jeg kan se der ikke er kommet flere laks ind på Laksens hus´s facebook side. Så jeg vil gå udfra at vinderen blev Oliver med sin flotte blanke laks.

Et kæmpe tillykke til Oliver skal der lyde herfra.

Mens jeg husker det, så skal vi også huske at rose og hylde de mange frivillige kræfter, der igen i år til premieren har hjulpet til. Så åens laksefisker kan få den bedste oplevelse ved laksens hus og senere til helstegt pattegris på Zpet lodgen. Disse to arrangementer bringer vi en opdatering om en af de kommende dage. Da jeg tror vores dygtige Lokalreporter Claus Skeldal er en træt mand, for ikke nok med at være tidligt oppe for at ligge det første kast ud over den smukke Skjern å, har han også hjulpet til i Laksens hus og Zpey lodgen. Fantastisk energi Claus bidrager med, og altid klar på at hjælpe hvis du har spørgsmål om Skjern å.

Fedt at sæsonen nu er igang, og at man bare ved der venter så mange fantastiske oplevelser og fangster fra den helt igennem fantastiske å – SKJERN Å

Herunder lidt flere fangster fra idag og kæmpe tillykke til alle tre, og vi kan desværre ej heller for Skjern å komme med hvad der samlet er fanget idag, da fangstrapporten også her ikke virker. Vi har fået af vide at DTU arbejder på at løse problemet.

Frank Körtge, flot laks på 89 cm og 5,8kg

Søren Hjortgaard med en super flot blank laks

Torben Nielsen med en super flot laks på 91 cm og 6,51 kg. 

 

 

Premieren ved Skjern å – 2024

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Gudenåen, Vidå, Kongeåen og Sneum å

Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Er du til fluebinding ligger der også et hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

 

At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, River Gudenåen, Vidå, Kongeåen and Sneum.

From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers.

So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

Premieren ved Skjern å – 2024

Tidligere artikelPremieren ved Storå – 2024
Næste artikelFlere flotte fangster fra Storå