Premieren ved Storå 2023

490

Premieren ved Storå 2023

Så blev de mange laksefisker der var mødt op til premieren ved Storå. Glæden var bestemt at finde langs åen, og det vurderes at der har været lige så mange ved Storåen som tidligere år.

Jeg fulgte med indtil først på eftermiddagen, og kunne se at et meget tydeligt billede var at folk virkelig hyggede sig, og havde gjort meget ud af og skabe det vi danske er kendt for i udlandet ” HYGGE”.

Senja F. har ved tidligere premierer været super dygtig til, at få en premierer laks og det skete også i 2023. Det er super stærkt fisket af hende, og som hun selv skriver så huggede laksen efter blot 20 min. fiskeri.

Midt på formiddagen var der ikke kommet ret mange fangster på fangstjournalen, men jeg tænkte det må skyldes folk fisker intens og venter til dagen er omme med at indberette.

Lige over middag kom så en utrolig dejlig messenger besked fra Storåen, og jeg må sige det er bare altid undskyld mig. Ekstremt fedt når en af Afisker.dk´erne fanger laks, og selvom Allan ikke er med på holdet mere, da tiden ikke er til også at være lokalreporter. Så vil han i mine øjne altid være en del af Team Afiskeri.dk.

Efter en rigtig god fight kunne Allan dygtigt og sikkert lande sin laks, som vejede hele 9.5 kg og var 96 cm lang. Det gjorde at han på daværende tidspunkt lå i spidsen på træet over største laks ved IDOM fælleshus. Kæmpe kæmpe tillykke Allan endnu engang med den utrolig flotte laks.

Idom er samlings stedet ved Storå, og her kan man komme ind og få sin laks vejet. Samt mærke stemningen som har været meget intens idag. Lige som det skal være på en premierer dag, og med det gode vejr idag har der helt sikkert været perfekt forhold til dette.

Faktisk nu hertil aften hvor jeg tjekker fangstjournalen, blev Allans laks kun overgået af dagens største laks ved Storå,  fanget af Rene  Jensen som fik en laks på 12.8 kg og 107 cm.

34 laks er der lige nu hertil aften meldt ind og det tal vil nok stige en smule i løbet af aftnen/natten når de sidste kommer hjem og får indberettet. Derfor vil jeg ikke konkludere på nuværende tidspunkt. Men en forsigtig antagelse vil være at man nok ikke på premieren i år kommer op på samme antal som de sidste to år. I min verden betyder det ikke det store, der ligger jo en hel flot sæson og venter på rigtig mange gode stunder, som der helt sikkert vil komme ved de smukke omgivelser ved Storå.

Knæk og bræk fra Michael Olsen og herunder dagens største laks ved Storå – Kæmpe tillykke Rene Jensen med din flotte laks.

  

Premieren ved Storå 2023

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Gudenåen, Vidå, Kongeåen og Sneum å

Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Er du til fluebinding ligger der også et hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

 

At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, River Gudenåen, Vidå, Kongeåen and Sneum.

From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers.

So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

Premieren ved Storå 2023

Tidligere artikelSKJERN Å OPTAKT: BLIVER DINESENS LAKS SLÅET I 2023
Næste artikelSkjern å premieren 2023