RÆVENE – SONE 3 – MANDALSELVEN

1638

Rævene i sone 3 ved Mandalselven er et fantastisk stykke til fluefisker, men da det også fisker godt til spinnefiskeri vil man kunne opleve kø fiskeri til tiden på disse pladser. Stykket udmærker sig ved at have en fantastisk fart i vandet og en dyb rende inde ved egen bred og i midten af elven.

Længere ned drejer strømrenden over mod modsatte side når du fisker fra øst siden. Men du kan nemt vade ud og fiske renden af helt over til modsatte side. Hvor der her kommer klippe helt ned i elven, som har nogle fantastiske standpladser der hele tiden holder laks. Så du skal passe på ikke at komme for tæt på renden.

GPS koordinat til stykket´s p-plads som er det samme som hvis du fisker Nodehølen fra Øst siden. Fra p-plads er der en god gåtur mod elven ad en privat grus vej. :

58.172331, 7.566891

Herunder ligger der først en fin video af stykket, og under den en masse billeder af stykket.

RÆVENE SONE 3

RÆVENE- Sone 3 – Mandalselven

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

Tidligere artikelENDNU EN STORLAKS FRA SKJERN Å – AFISKERI.DK
Næste artikelDOBBELT FANGST AF BRIAN FRA FC SPINNER VED SKJERN Å