RED AND YELLOW INTRUDER – LAKSEFLUE – AFISKERI.DK

617

Red and Yellow intruder er en flue til efteråret ved de danske lakseåer, og den her er som de andre intruder jeg har bundet livlig i vandet. Det er den type man i fagsprog kalder en 1 stage intruder.

Herunder ligger der en fin step by step billede version af fluen, og under dem ligger bindemønster.

Red and Yellow intruder fly tying pattern:

First a gunmetallic dropweight , and then two turns of red and yellow marabou. Then again two turns of red and yellow marabou. At last one turn of a black marabou and then finish with a black 8 mm sonic disc.

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

Tidligere artikelMUDDERKLIREN – KYSTFLUE – AFISKERI.DK
Næste artikelEVALUERINGEN AF SÆSONEN 2020 VED MANDALSELVEN