Rene Boye Jensen ved Mandalselven uge 29 – Afiskeri.dk

  438

  Rene Boye Jensen ved Mandalselven uge 29

  Afiskeri.dk har været så heldige at måtte bringe en fantastisk artikel om Rene´s tur til Mandalselven i uge 29, som du kan glædes med herunder.

  Så er tur nr 2 i år til Mandalselven slut.

  Det har været en fantastisk tur og oplevelse, dog må jeg sige at glæden er aller størst over at have set så mange laks i elven, utrolig mange laks på 3 kilo og derover, er gået forbi Hauge stykkerne de sidste dage.
  Et forsigtigt bud er at jeg nok søndag har set 200 stål blanke laks af vandet ved Hauge B.
  Nå -men her er historien om vores tur.
  Birgit ( min kæreste) og jeg skulle mødes med Per Gylling torsdag aften ved nodehylen, hvor vi skulle fiske sammen i et døgn, vi ankom kl 20.30 og da teltet var slået op, røg jeg direkte ned til elven.

  Der mistede jeg en smålaks lige før landingen og havde et par kontakter, fredag morgen og formiddag skete der ikke noget, midt på dagen kørte jeg på Hauge B og så at der var en del fisk, så jeg besluttede at der skulle aftensfiskeriet foregå, her landede jeg en stål blank 3,8 kilo’s laks med lus, til dato den stærkeste laks jeg til dato har landet i mandal, i de første minutter troede jeg at den var væsentlig større, da det var laksen der total havde magten. Birgit var med og så alt fra da laksen tog fluen og til landingen og forstår meget bedre nu hvorfor man fisker laks.

  Lørdag morgen skulle der selvfølgelig også fiskes på Hauge B, her mistede jeg en laks , som røg ned i Hauge A uden mulighed for at følge efter, lørdag middag satte der et voldsomt regnvejr ind og tiden frem til søndag morgen foregik i teltet.

  Artiklen fortsætter under billedet

  Søndag fiskede jeg først på Hauge B , så nodehylen hvor jeg så 5-6 laks af vandet, og så tilbage til Hauge B dog uden nogen form for kontakter, men et forsigtigt bud er, at jeg nok søndag så 200 laks springe. Jeg har aldrig i min tid i Mandal set så mange laks på Hauge stykkerne. Fiskeriet var besværligt søndag, pga af stor vandstigning og uklart vand fra den megen regn, men det gjorde ikke så meget, jeg nød bare at se elven, var fuld af blanke og mange store fisk som hoppede lystigt, jeg må ærlig at indrømme at jeg har været bekymret for, om der var noget galt i elven pga de dårlige fangster indtil nu, det er jeg ikke mere, laksen er bare ankommet meget senere i år og har voldsomt meget fart på op over elven.

  Alt i alt en godkendt tur, når man trækker fisketid fra til regn og uklart vand.
  Tight lines – Rene Boye Jensen.

  Kæmpe tak for denne fine beretning om hans tur til Mandalselven.

  Rene Boye Jensen ved Mandalselven uge 29

  Tidligere artikelFantastiske Skjern å – Skrevet af Claus og Michael – Afiskeri.dk
  Næste artikelGodt nyt fra Mandalselven d.24.07.19 – Afiskeri.dk