RØD MAGNUS KYSTFLUE – AFISKERI.DK

606

RØD MAGNUS KYSTFLUE – AFISKERI.DK

Når efteråret nærmer sig starter der noget helt fantastisk fiskeri på de danske kyster, for i den næste måneder er der virkelig gode muligheder for Havørred.

Personligt holder jeg mest af efteråret på kysten, det har bare et eller andet som jeg ikke kan beskrive med ord desværre endnu.

Man skal til denne tid have godt med forskellige fluer i sin æske, jeg har en æske med de sikre og en med testfluer, samt en med det nogle kalder for Finder fluerne. Altså det jeg vil kalde provokations fluer, det er disse som er gode til at finde havørrederne hvis du rammer en dag hvor man skal lede meget efter fiskene. Så er disse fantastiske og kan gøre en dagen bliver noget sjover på fangster.

En af disse er denne som du herunder kan se en step by step billed udgave af. Den er kommet til fordi jeg elsker at lege med fluebindings materialerne,  og prøve ting af ved mit fluestik. Når man så har en hel flok af testfisker, som jeg nu har haft i rigtig mange år. Er det altså nået nemmere at få dem prøvet af, når man ikke selv kommer så tit afsted, som man i bund og grund gerne ville.

Sidst i test perioden fik den tilført de sort/røde Dumbell brass, fordi vi gerne ville se om det gav noget i forhold til bare at have alm. sølv kuglekæde øjne på. Det var ikke mærkbart hvad det gav ekstra, men man oplevede en anderledes gang i vandet som virkede bedre. Så vi besluttede at de skulle være på i den færdige udgave. God fornøjelse ved fluestikket og på kysten med Rød Magnus.

RØD MAGNUS KYSTFLUE - AFISKERI.DK RØD MAGNUS KYSTFLUE - AFISKERI.DK RØD MAGNUS KYSTFLUE - AFISKERI.DK RØD MAGNUS KYSTFLUE - AFISKERI.DK

Bindemønster til Rød Magnus:

Krog: Stinger fra Ahrex str.6-8

Hale: Soft grizzly red hackles

Krop: Red mini flatbraid fra veevus

Kropshackel: Soft grizzly red hackle

Hoved : Red angel dubbing

Øjne: Dumbell brass eyes balck red

RØD MAGNUS KYSTFLUE – AFISKERI.DK

Tidligere artikelSuper opdatering om Skjern å af Claus Skeldal.
Næste artikelEndnu en svær uge ved Mandalselven.