Sæsonens sidste dag ved Mandalselven 2019

  193
  DCIM100GOPROGOPR1989.JPG

  Sæsonens sidste dag ved Mandalselven 2019

  Det er altid med et hvis vemod at man er kommet til denne dag på sæsonen, for man føler ikke der allerede er gået 3 1/2 måned.

  Nu afventer vi at alle tal bliver tastet ind i systemet, og indenfor 14 dage kommer jeg med en Evaluerings artikel på sæsonen 2019.

  Men i søndags blev årets indtil nu indrapporteret laks fanget af elvejerlauget´s formand Karl Gjermund Damli i delsonen Nodehylen i sone 4. Laksen vejede ikke mindre end 12.5 kg, og blev fint genudsat og prøver om der evt skulle være et bedre fangst billede at bringe en det jeg har set som ikke er særlig godt.

  Der gør faktisk at Nodehylen de sidste 3 år har haft årets største laks, 2 gange af årene og det år det ikke havde lå det nr.2. Det er også et mega fedt stykke og et jeg helt sikkert skal fiske ved igen, samt prøve nogle af de andre delsoner for har hørt rigtig meget godt om nogle af de andre stykker samt hvordan de skal fiskes.Så det skal prøves at for at jeg kan vejlede andre om dem.

  Jeg har kun hørt om positive meldinger fra denne uge, så sæsonen blev sluttet flot af og man glæder sig allerede til 1 juni 2020, hvor vi atter kan fiske ved den dejlige Mandalselv. Sone 3 og Sone 2 sluttede også af med mange fine fangster, og jeg vil nu udenfor sæsonen kommer med løbende nyt, da jeg er i dialog om en række forbedringer til fremtiden. Plus kommer der en masse nye billeder i løbet af vinteren, og så kommer den altid meget populærer Mandalselv film jo selvfølgelig også, den er pt halvt færdig. Så med andre ord der er god grund til fortsat her uden for sæsonen at holde øje med Mandalselv platformen her på Afiskeri.dk.

  Ugens pt. største laks blev fanget af en dansker ved navn Jens Beier, som var taget til stykket Bjåhylen som er en af delsonerne i sone 4. Jens er fluefisker og havde sat en af sine små rørfluer på, og det kunne laksen ikke stå for. Det blev en konge fight hvor laksen var ude af vandet hele 3 gange, men den måtte sande af Jens var en for stor mundfuld at kæmpe imod. Flot kunne den landes og holdes i vandet til et par fine fotos som Afiskeri.dk har fået lov at bringe, da Jens ville genudsætte den så den kunne komme med i gødningen. Stort tillykke og tak til Jens herfra.

  På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

  Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

  Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
  Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

  Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

  Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

  Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

   

  At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum Å and Vidå.

  Seatrout fishing in the Danish rivers is also covered at Afiskeri.dk, where you can read exciting articles from Simested Å. From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

  Afiskeri.dk also has review of gear, books, DVD, Apparel and fly tying tool.

  If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

  But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers. Junior has its very own platform because we want to help more junior start fishing and join the associations.

  So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

  Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

  Sæsonens sidste dag ved Mandalselven 2019

  Tidligere artikelFlotte fangster ved Mandalselven
  Næste artikelLilleåen rykker for vildt. – skrevet af Michael Olsen