Signal krebs fiskeri med Brian Rasmussen og Per Hansen ved Varde å

826

Signal krebs fiskeri med Brian Rasmussen og Per Hansen ved Varde å

Klik på billedet for at se filmen

I bedste NAK & ÆD stil kan du her nyde en virkelig flot video fra Per Hansen, hvor Brian Rasmussen fortæller om fiskeri efter signal krebsen, samt hvordan man laver sig et super lækkert måltid.

I næste kommer der mere nyt fra Per Hansen, hvor han har været ude ved Brune og hvide Banke. Det kan i godt glæde jer til.

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

Signal krebs fiskeri med Brian Rasmussen og Per Hansen ved Varde å

Tidligere artikelRene Boye Jensen ved Mandalselven uge 29 – Afiskeri.dk
Næste artikelGodt nyt fra Mandalselven d.24.07.19 – Afiskeri.dk