Simms G4 Guide Støvler

Så blev det også min tur til, at skulle have et par Simms støvler. Og mit valg falde på G4, men kunne lige så godt have været Riversheed.

For at kunne lave en sådan anmeldelse kræver det, meget forarbejde med at få alle detaljer med, og derefter at komme ud og teste dem. Både i vand og på land.

Vibram sålen ser jeg som en kæmpe fornyelse og i forhold til, filt støvlerne som forbliver våd længe efter, at have forladt vandet og er ofte svære at rengøre. Dette gør det muligt at overføre invasive arter og spredningen afgyrodactylus salaris,som er blevet en stadig større trussel mod sundheden for lakse og ørredbestanden. I et forsøg på at fremme miljøbevidst design er CleanStream ™ design blev indført. CleanStream ™ er en designfilosofi, der fremhæver en kombination af funktioner, som virksomheden bruger til at hjælpe lystfiskere, i at gøre deres del, for at forhindre spredning af invasive arter.

G4 Guide støvlerne er toppen af vadestøvle fra Simms og er designet til seriøse lystfiskere. G4 støvlerne har et bredt overordnede design med en, to tonede finish, der gør brug af Schoeller ® Dynatec slidbestandige side paneler. De giver en længere holdbarhed og bidrage til, at støvlerne er nemmere at rengøre. Den G4 er også fuldt foret med neopren for, at reducere vandoptagelsen. G4 støvler tilbydes i en bred vifte af størrelser fra 7 til 14EEE, men husk at der skal være plads til uldsokken og neopren sokker i støvlerne. Neopren løse sokker er blevet meget moderne i de senere år, så man ikke slider sine waders sok så hurtig.

Støvlerne føltes tungere at stå med i hånden, end filt baseret Scierra støvler jeg har ejet i fortiden. Den store læder snip, gør det meget nemt og hurtigt at komme i og ud af støvlerne, og specielt med G4 snørings systemet. G4 gør det nemt at stramme eller løsne støvlerne hurtigt, uden at have kraftige slæbebåd på snørebånd. Med min indledende inspektioner udført og mærkværdigen af støvlerne, var det nu tid til at komme ud og teste dem.

Der var ingen problemer med sokker eller waders inde i G4 støvlen og mine tæer føltes aldrig trange overhovedet. Dog skal det siges, at hvis du ikke har prøvet Simms støvlerne før, er det en god ide og lære sig, og snører sin støvler rigtig, ellers kan de godt føles som om de klemmer lidt. Men har du først lært dig, at gøre det rigtig, så spiller de maks. derefter.

En anden ting, jeg har bemærket før jeg virkelig fik fisket var, at støvlerne faktisk føltes tungere på land end den jeg ellers har haft. Men det ændrede sig fuldstændig, da jeg kom i vand med dem. Der var de noget af det bedste jeg har prøvet, med en utrolig lethed, pga. StreamTread sålende absorberer ikke vand. G4 støvler føle meget mere som en normal sko, over lange afstande end filt såls støvler, og man føles rigtige hjemme i dem, når du går på sand eller grus. Den del af støvlen som er lavet i læder, er dog det eneste minus ved denne støvle, for selv med meget læder fedt i rå mængder, sprækker de efter 2 sæsoner ved å/elven. Men ikke i en grad så støvlen ikke kan bruges.

Alt i alt er det en lækker støvle, som nok skal give mig masse af glæde i fremtiden.

OVERBLIK OVER ANMELDELSER
Comfort
støvles slidstærk
nem at holde ren
Tidligere artikelSKÆLSÆTNINGER
Næste artikelLAKS 2