I 2014 kom Simms med deres svar på den ultimative line klipper ved navnet “Nipper”.

Jeg havde længe haft et håb, at der på et tidspunkt kom en klipper man kunne have i længere tid end et par sæsonen, hvor den ikke blev sløv i skæret.

Med Simms nyhed var spørgsmålet kunne den klare opgaven.

Fakta om Nipper er at den er bygget til og skulle kunne klippe fluorocarbon og monofil, uanset om hvilket vjer forhold du befinder dig. Simms Nipper er bygget med en bred krop i høj kvalitets aluminium, det har man kombineret med et par skarpe kæber i rustfrit stål 440C. Hængslet er der kresset om, idet den er også er lavet i rustfrit stål med retractor klipper.Nipperen er ultra let, og har udskiftelige kæber, så man her har en klipper for livet.Den fås i farverne Gunmetal, Oasis, Orange, Chrome og Citron.

Havde man her fundet svaret på en klipper for livet, det testede jeg i hele 2014. Jeg startede med og synes den ikke kunne klippe 100 %, men det var kun indtil jeg fandt ud af, at placerer min tommeltot på Nipperens krop, så spidsen af min finger dækkede 3/4 af Simms nipperen. Der på lægger jeg mine andre 4 finger, under Nipper kroppen som støtte. Derved ligges presset 100 % rigtig og den klipper som en drøm.

Derfor er Simms Nipper klart den bedste på marked og jeg må konstatere, at den kan klare opgaven og har endnu ikke skiftet kæberne på den. Så Simms Nipper kan jeg varmt anbefale.

OVERBLIK OVER ANMELDELSER
Samlet vurdering
Tidligere artikelEvaluering af 2014 – Mandal
Næste artikelEN DRØM AF EN FISK