Jeg har haft mange sweater, af forskellige kvaliteter. De har været okay og dækket mit behov om lethed og god pasning langt hen af vejen. Men der har manglet nået for hver at de mange mærker.

Derfor var jeg spændt på om Simms havde nået ekstra og byde på med denne udgave, og den føltes fra start af lækker og have på. Man kan sagtens tag den over en skjorte og så stå indenfor i rigtig lang tid i en hal f.eks, uden at man føler den er for varm. Samtidig fryser man heller ikke når man kommer uden for og der kun er 4 grader og en kold bidende vind. Så det overraskede mig nok mest ved denne model.

Det er en 250g Sweater med en slid stærk lynlås , og også i denne model har man valgt og give den i udvendig brystlomme med tilsvarende slid stærk lynlås, hvor man kan kan have en pung eller mobilen. Når man er van til den/disse udvendige brystlommer i deres andre produkter, bliver man afhængig af denne mulighed. Derfor et stort plus i min optik.

Er man til kvalitets produkter til ens fiskeri eller bare gerne vil have en flot sweater til ens fritid, så kan jeg varmt anbefale dette produkt. Du vil ikke blive skuffet, og du vil have en sweater i mange år, da det bare er kvalitet kort sagt.