SIMPLY BROWN TIGER – LAKSEFLUE – AFISKERI.DK

275

Simply Brown Tiger er en ny flue fra min side, som udsprang af lidt leg med farver ved fluestikket. Så efterfølgende i flue test tanken, for at se hvordan den bevægede sig og lå i strømmende vand. Flue tror jeg rigtig meget på til de danske lakseåer, og tænker det er en allround flue til hele sæsonen.

Herunder kan du se min step by step version og under den ligger bindemønster på Simply Brown Tiger. God fornøjelse ved fluestikket.

SIMPLY BROWN TIGER bindemønster:

 

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

Tidligere artikelTHE DARK ROYAL BLUE – STEELHEAD FLY – AFISKERI.DK
Næste artikel5 HURTIGE TIL JENS LYGUM – AFISKERI.DK